Tudi letos KGZS omogoča cenejše sodelovanje na sejmu MOS

Tudi letos KGZS omogoča cenejše sodelovanje na sejmu MOS

Trženje in promocija  | 
Tudi letos KGZS omogoča cenejše sodelovanje na sejmu MOS

Bliža se največji in najbolj tradicionalen sejem na Celjskem sejmu, sejem MOS, ki bo letos – med 13. in 17. septembrom – že 55. po vrsti!

Gre za največjo poslovno-sejemsko prireditev v regiji s 55-letno tradicijo in trajnostno vizijo. Ker bo na MOS-u letos še posebej jubilejno razpoloženje, se obeta kar nekaj novosti, zato je tudi veliko zanimanje za razstavljanje na sejmu.

Lansko leto se je na MOS-u predstavilo skoraj tisoč razstavljavcev, sejem pa je obiskalo blizu 62.000 ljudi. Več kot 90 odstotkov razstavljavcev je svoj nastop na sejmu in odziv obiskovalcev ocenilo kot zelo uspešen in v enakem odstotku je sejem izpolnil njihova pričakovanja.

Predstavniki kulinarike, kmetij, zelenih in trajnostnih turističnih destinacij, kamping in karavaning ponudbe – zdaj imate priložnost, da se predstavite na segmentu MOS TURIZEM. Sejem je namreč prodajno-promocijski, kar pomeni, da lahko prodajate svoje izdelke in predstavite svojo ponudbo.

Za člane KGZS  smo na Celjskem sejmu pripravili posebno ponudbo: najem lesene stojnice in 6 m2 razstavnega prostora za samo 558 evrov (brez DDV).

Več informacij za razstavljavce in prijavnica so na voljo na spletni strani Celjskega sejma. Pohitite s prijavo, saj je število prostih mest omejeno!

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Kmetijstvo in okolje , Čebele , Sadjarstvo

VAROVANJE PESTROSTI OPRAŠEVALCEV V SADOVNJAKIH

26. 09. 2023 ob 07:00

Štire

Vabimo vas na demonstracijski projekt SKLOP E – sadjarstvo in opraševanje, ki je organizirano v okviru Programa razvoja podeželja, podukrep Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.