Tudi letos KGZS omogoča cenejše sodelovanje na sejmu MOS

Tudi letos KGZS omogoča cenejše sodelovanje na sejmu MOS

Trženje in promocija  | 
Tudi letos KGZS omogoča cenejše sodelovanje na sejmu MOS

Bliža se največji in najbolj tradicionalen sejem na Celjskem sejmu, sejem MOS, ki bo letos – med 13. in 17. septembrom – že 55. po vrsti!

Gre za največjo poslovno-sejemsko prireditev v regiji s 55-letno tradicijo in trajnostno vizijo. Ker bo na MOS-u letos še posebej jubilejno razpoloženje, se obeta kar nekaj novosti, zato je tudi veliko zanimanje za razstavljanje na sejmu.

Lansko leto se je na MOS-u predstavilo skoraj tisoč razstavljavcev, sejem pa je obiskalo blizu 62.000 ljudi. Več kot 90 odstotkov razstavljavcev je svoj nastop na sejmu in odziv obiskovalcev ocenilo kot zelo uspešen in v enakem odstotku je sejem izpolnil njihova pričakovanja.

Predstavniki kulinarike, kmetij, zelenih in trajnostnih turističnih destinacij, kamping in karavaning ponudbe – zdaj imate priložnost, da se predstavite na segmentu MOS TURIZEM. Sejem je namreč prodajno-promocijski, kar pomeni, da lahko prodajate svoje izdelke in predstavite svojo ponudbo.

Za člane KGZS  smo na Celjskem sejmu pripravili posebno ponudbo: najem lesene stojnice in 6 m2 razstavnega prostora za samo 558 evrov (brez DDV).

Več informacij za razstavljavce in prijavnica so na voljo na spletni strani Celjskega sejma. Pohitite s prijavo, saj je število prostih mest omejeno!

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Poljedelstvo

Prikaz in predavanja - kombinirane setve različnih vrst rastlin in novi tipi pridelave silaž kot krmne baze za prežvekovalce,

08. 04. 2024 ob 09:00

Gostilni Urška, Plitvica 10A, 9253 Apače

Vabimo vas na brezplačno strokovno predavanje in ogled dobre prakse s področja POLJEDELSTVA – KOMBINIRANE SETVE RAZLIČNIH VRST RASTLIN IN NOVI TIPI PRIDELAVE SILAŽ KOT KRMNE BAZE ZA PREŽVEKOVALCE,  ki je organizirano v okviru Programa razvoja podeželja, pod ukrep Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.