Tudi Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju

Tudi Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju

Sporočila za javnost, Turizem, Trženje in promocija, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje  | 
Tudi Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije na Mednarodnem obrtnem sejmu v Celju

Danes se je začel že 53. mednarodni obrtni sejem MOS v Celju. Na njem že tradicionalno sodeluje tudi Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije.

Na sejmu predstavljamo portal Dobrote slovenskih kmetij, ki postaja vse bolj obiskano središče informacij o slovenski hrani. V sodelovanju z Združenjem turističnih kmetij Slovenije predstavljamo tudi možnost preživljanja prostega časa na kmetijah.

Hkrati smo tistim kmetijam, ki so se želele predstaviti na sejmu, v sodelovanju z organizatorjem sejma omogočili tudi cenejši najem razstavnega prostora, kar je izkoristilo kar nekaj naših članov.

Obiščite nas v dvorani C na sejmu MOS do nedelje, 19. septembra.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Govedoreja , Živinoreja , Živinoreja , Živinoreja

Vabljeni Dan odprtih vrat OC Preska

30. 03. 2023 ob 09:00

OC Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode

Vabljeni na dan odprtih vrat OC Preska, ki bo v četrtek, 30. marca, ob 9.00 na Osemenjevalnem centru Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.