Spremembe pri subvencijski kampanji 2020 zaradi epidemije COVID-19

Spremembe pri subvencijski kampanji 2020 zaradi epidemije COVID-19

Kmetijske podpore  | 
Spremembe pri subvencijski kampanji 2020 zaradi epidemije COVID-19

Zaradi ukrepov za zajezitev epidemije COVID-19 so se spremenili oziroma dopolnili predpisi, ki urejajo ukrepe kmetijske politike in njihovo izvajanje. S 15. 6. 2020 je bil zaključen redni rok za oddajo zbirnih vlog za leto 2020. Zbirno vlogo za leto 2020 pa je možno oddati še v zamudem roku do 10. 7. 2020.  

Zaradi epidemije COVID-19 je prišlo do nekaterih sprememb oz. podaljšan rokov, ki so pomembni za izpolnjevanje pogojev in pridobitev sredstev za zahtevke zbirne vloge 2020. Spremembe so objavljene v navodilih Spremembe pri subvencijski kampanji zaradi epidemije Covid-19

 

Zaradi sprememb za leto 2020 priporočamo, da navodila preberete tako tisti, ki ste vlogo že oddali, kot tudi tisti, ki to še načrtujete. Za pomoč pri oddaji zbirne vloge se lahko naročite pri vašem kmetijskem svetovalcu. 

Druge infromacije o oddaji zbirne vloge za leto 2020 lahko dobite na spletni strani KGZS v rubriki Vse o zbirnih vlogah.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Perutnarstvo , Trženje in promocija

Vabilo na demonstracijski projekt - živinoreja, perutninarstvo

30. 11. 2022 ob 08:00

KGZ Ptuj

Vabimo vas na »Izvedba demonstracijskega projekta - Uporaba novejših tehnologij ohranjanja energije, zmanjševanje nastajanja plinov in izboljšanja dobrega počutja živali v perutninarski proizvodnji«, ki je organizirano v okviru Programa razvoja podeželja, podukrep Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri