Spremembe pri subvencijski kampanji 2020 zaradi epidemije COVID-19

Spremembe pri subvencijski kampanji 2020 zaradi epidemije COVID-19

Kmetijske podpore  | 
Spremembe pri subvencijski kampanji 2020 zaradi epidemije COVID-19

Zaradi ukrepov za zajezitev epidemije COVID-19 so se spremenili oziroma dopolnili predpisi, ki urejajo ukrepe kmetijske politike in njihovo izvajanje. S 15. 6. 2020 je bil zaključen redni rok za oddajo zbirnih vlog za leto 2020. Zbirno vlogo za leto 2020 pa je možno oddati še v zamudem roku do 10. 7. 2020.  

Zaradi epidemije COVID-19 je prišlo do nekaterih sprememb oz. podaljšan rokov, ki so pomembni za izpolnjevanje pogojev in pridobitev sredstev za zahtevke zbirne vloge 2020. Spremembe so objavljene v navodilih Spremembe pri subvencijski kampanji zaradi epidemije Covid-19

 

Zaradi sprememb za leto 2020 priporočamo, da navodila preberete tako tisti, ki ste vlogo že oddali, kot tudi tisti, ki to še načrtujete. Za pomoč pri oddaji zbirne vloge se lahko naročite pri vašem kmetijskem svetovalcu. 

Druge infromacije o oddaji zbirne vloge za leto 2020 lahko dobite na spletni strani KGZS v rubriki Vse o zbirnih vlogah.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Rastlinska pridelava , Poljedelstvo , Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo , Sadjarstvo , Vinogradništvo in vinarstvo

Vabilo na demonstracijski prikaz - avtomatizacija namakanja

12. 06. 2023 ob 07:00

Novo mesto

V okviru Izvedbe aktivnosti demonstracijskega projekta — primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelave živil na kmetijah, sklop NAMAKNJE. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.