Slovensko kmetijstvo in gastronomija

Slovensko kmetijstvo in gastronomija

Dopolnilne dejavnosti  | 
Slovensko kmetijstvo in gastronomija

Vabljeni na prvo regijsko konferenco Slovensko kmetijstvo in gastronomija, ki bo v ponedeljek, 20. januarja, v Mariboru

Prva regijska konferenca v organizaciji Delovne skupine SERG2021 je namenjena strokovnemu spoznavanju proizvajalcev hrane (kmetje, živilska podjetja, zadruge) s HORECA sistemom ter kanali za sodelovanje z namenom predstavitve možnosti medsebojnega sodelovanja za vzajemni razvoj v okviru nacionalnega projekta Slovenija – Evropska regija gastronomije 2021.

Na strokovnem srečanju v okviru konference bodo skozi spodnje predstavitve in zaključno okroglo mizo udeleženci predstavljali obema stranema možnosti in pogoje sodelovanja, kanale komuniciranja in priložnosti, ki se odpirajo na področju povezovanja kmetijstva, gastronomije in turizma v Sloveniji in ter doseganje ciljev DS SERG2021.

Prva regijska konferenca se bo začela v ponedeljek, 20. januarja, na Fakulteti za kmetijstvo in biosistemske vede v Pivolah pri Hočah ob 9. uri. Konferenc boste lahko v živo spremljali tudi na spletu: https://www.youtube.com/watch?v=0Lgzg_lWbaQ.

Vabljeni!

PROGRAM

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Živinoreja , Govedoreja , Izobraževanje

Vabilo na demonstracijski projekt - živinoreja, govedoreja

06. 12. 2022 ob 08:00

KGZ Novo mesto

Vabimo vas na izvedbo demonstracijskega projekta v živinoreji Ocena kakovosti krme in izračunavanje krmnega obroka za govedo in prehrana krav molznic, organizirano v okviru Programa razvoja podeželja in podukrepa Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri