Sejemski september

Sejemski september

Trženje in promocija  | 
Sejemski september

Po uspešni predstavitvi Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije na 60. sejmu Agra v Gornji Radgoni, kjer je bil naš razstavni prostor zelo dobro obiskan, se je zbornica v septembru predstavila še na dveh večjih sejemskih prireditvah.

Na 52. sejmu Narava-zdravje v Ljubljani so se tako v začetku septembra predstavljali številni pridelovalci lokalne hrane in izdelkov, povezanih z naravo, med njimi pa je bila tudi Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije (KGZS).

KGZS tako že tradicionalno sodeluje na sejmu Narava zdravje. Predstavili smo nekaj projektov, v katerih sodeluje zbornica, kot so Natura 2000, Bonita, Ekopakt in druge, sodelovali pa smo tudi v strokovnem programu s predavanjem o možnostih sledenja ekološkega govejega mesa.

Zanimanja je bilo precej, predvsem med mladimi obiskovalci sejma, ki so z veseljem odgovarjali na nagradna vprašanja, povezana s kmetijstvom. Prav tako smo v sodelovanju z organizatorjem sejma našim kmetijam ponudili možnost cenejšega sodelovanja in jim s tem omogočili lažji pristop do kupcev, hkrati pa spodbudili njihovo tržno usmerjenost.

Prejšnji teden pa se je v Celju odvijal 54. mednarodni obrtni sejem, kjer že vrsto let sodelujejo tudi naši člani in zbornica. Tudi letos smo v sodelovanju z Združenjem turističnih kmetij Slovenije predstavili naše delo in ponudbe tako turističnih kmetij kot kmetij z lokalno pridelano hrano.

Nazaj

Prihajajoči dogodki