Sejemski september

Sejemski september

Trženje in promocija  | 
Sejemski september

Po uspešni predstavitvi Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije na 60. sejmu Agra v Gornji Radgoni, kjer je bil naš razstavni prostor zelo dobro obiskan, se je zbornica v septembru predstavila še na dveh večjih sejemskih prireditvah.

Na 52. sejmu Narava-zdravje v Ljubljani so se tako v začetku septembra predstavljali številni pridelovalci lokalne hrane in izdelkov, povezanih z naravo, med njimi pa je bila tudi Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije (KGZS).

KGZS tako že tradicionalno sodeluje na sejmu Narava zdravje. Predstavili smo nekaj projektov, v katerih sodeluje zbornica, kot so Natura 2000, Bonita, Ekopakt in druge, sodelovali pa smo tudi v strokovnem programu s predavanjem o možnostih sledenja ekološkega govejega mesa.

Zanimanja je bilo precej, predvsem med mladimi obiskovalci sejma, ki so z veseljem odgovarjali na nagradna vprašanja, povezana s kmetijstvom. Prav tako smo v sodelovanju z organizatorjem sejma našim kmetijam ponudili možnost cenejšega sodelovanja in jim s tem omogočili lažji pristop do kupcev, hkrati pa spodbudili njihovo tržno usmerjenost.

Prejšnji teden pa se je v Celju odvijal 54. mednarodni obrtni sejem, kjer že vrsto let sodelujejo tudi naši člani in zbornica. Tudi letos smo v sodelovanju z Združenjem turističnih kmetij Slovenije predstavili naše delo in ponudbe tako turističnih kmetij kot kmetij z lokalno pridelano hrano.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.