Sejem Narava zdravje letos že septembra

Sejem Narava zdravje letos že septembra

Trženje in promocija, Dopolnilne dejavnosti, Obvestila za javnost, Kmetijstvo, Dopolnilne dejavnosti, Dopolnilne dejavnosti  | 
Prek KGZS cenejše sodelovanje na sejmu Narava zdravje

Prek KGZS cenejše sodelovanje na sejmu Narava zdravje

Tudi letos vam Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z organizatorjem sejma Gospodarskim razstaviščem ponuja možnost cenejšega nastopa na sejmu Narava zdravje, ki bo letos od 9. do 11. septembra 2022  na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Vzporedno bo potekal tudi 15. Otroški bazar, ki je največja izobraževalno-zabavna družinska prireditev. Z eno vstopnico bo mogoče obiskati oba sejma hkrati.

Poleg ugodne cene za razstavni prostor (ki je za polovico nižja od rednih cen) KGZS pokrije tudi stroške prijavnine in vpisa v razstavni katalog. Več informacij o ponudbi in prijavnico najdete na spletni strani zbornice: www.kgzs.si/narava-zdravje.

Pohitite s prijavami, saj bo letos sejem že v začetku septembra, zato je rok za prijave 20. junij. Poleg ustrezno izpolnjene prijavnice sta pogoja za sodelovanje na sejmu tudi članstvo v Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije s poravnanimi vsemi obveznostmi in urejena ustrezna dokumentacija za prodajo.

Prijavnica

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Poljedelstvo

Prikaz in predavanja - kombinirane setve različnih vrst rastlin in novi tipi pridelave silaž kot krmne baze za prežvekovalce,

08. 04. 2024 ob 09:00

Gostilni Urška, Plitvica 10A, 9253 Apače

Vabimo vas na brezplačno strokovno predavanje in ogled dobre prakse s področja POLJEDELSTVA – KOMBINIRANE SETVE RAZLIČNIH VRST RASTLIN IN NOVI TIPI PRIDELAVE SILAŽ KOT KRMNE BAZE ZA PREŽVEKOVALCE,  ki je organizirano v okviru Programa razvoja podeželja, pod ukrep Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.