Sejem Narava zdravje letos že septembra

Sejem Narava zdravje letos že septembra

Trženje in promocija, Dopolnilne dejavnosti, Obvestila za javnost, Kmetijstvo, Dopolnilne dejavnosti, Dopolnilne dejavnosti  | 
Prek KGZS cenejše sodelovanje na sejmu Narava zdravje

Prek KGZS cenejše sodelovanje na sejmu Narava zdravje

Tudi letos vam Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z organizatorjem sejma Gospodarskim razstaviščem ponuja možnost cenejšega nastopa na sejmu Narava zdravje, ki bo letos od 9. do 11. septembra 2022  na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani. Vzporedno bo potekal tudi 15. Otroški bazar, ki je največja izobraževalno-zabavna družinska prireditev. Z eno vstopnico bo mogoče obiskati oba sejma hkrati.

Poleg ugodne cene za razstavni prostor (ki je za polovico nižja od rednih cen) KGZS pokrije tudi stroške prijavnine in vpisa v razstavni katalog. Več informacij o ponudbi in prijavnico najdete na spletni strani zbornice: www.kgzs.si/narava-zdravje.

Pohitite s prijavami, saj bo letos sejem že v začetku septembra, zato je rok za prijave 20. junij. Poleg ustrezno izpolnjene prijavnice sta pogoja za sodelovanje na sejmu tudi članstvo v Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije s poravnanimi vsemi obveznostmi in urejena ustrezna dokumentacija za prodajo.

Prijavnica

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Živinoreja , Govedoreja

Vabilo na demonstracijski projekt - živinoreja

30. 01. 2023 ob 08:00

KGZ Ptuj

Vabimo vas na izvedbo demonstracijskega projekta v živinoreji Ocena kakovosti krme in izračunavanje krmnega obroka za govedo in prehrana krav molznic, organizirano v okviru Programa razvoja podeželja in podukrepa Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.