Sejem AGRA prestavljen na 2021

Sejem AGRA prestavljen na 2021

Trženje in promocija  | 
Sejem AGRA prestavljen na 2021

AGRA, največji praznik slovenskega kmetijstva in živilske proizvodnje ter najbolj množično obiskana sejemska prireditev v Sloveniji, v letošnjem avgustu po 58-letni tradiciji ne bo izvedena.

Na Pomurskem sejmu smo analizirali vse možne scenarije in alternative o izvedbi letošnje Agre. Glede na priložnosti in riziko organizacije tako množične prireditve smo prišli do zaključka, da sejma AGRA 2020 ne bi mogli uspešno izvesti.  

Po uspešnem sejmu AGRA 2019, na katerem se je predstavilo preko 1.850 razstavljavcev iz 32-tih držav na preko 71.800 m2 razstavnih površin in ga je v šestih sejemskih dneh obiskalo več kot 118.000 obiskovalcev, so bile napovedi in zanimanje za Agro 2020 več kot vzpodbudne. Dogovorjene so bile že vse strokovne razstave in obsejemske prireditve, kar nas je dodatno navdihovalo in potrjevalo uspešnost naših prizadevanj.

Gospodarstvu, stroki, javnosti, razstavljavcem in obiskovalcem želimo ponuditi sejem, ki bo odražal celovitost kmetijstva in živilstva. To pa žal v sedanjih razmerah zaradi coronavirusa ni možno zagotoviti v polni meri... Ne želimo ogrožati zdravja udeležencev in ne moremo vam zagotoviti, da vaše priprave na sejem ne bi bile zaman. Pomurski sejem ni podjetje, ki bi zlahka podleglo strahu. Ne manjka nam poslovnega poguma razvijati žlahtno tradicijo in odpirati nova sejemska in strokovna poglavja. To pa še ne pomeni, da nismo previdni... Skrbi nas za svoje razstavljavce, obiskovalce in drugo osebje, ki zagotavlja uspešnost sejemskih srečanj v Gornji Radgoni. Želimo jim varnosti, dobrega zdravja, poslovnih in strokovnih uspehov.

Kljub temu pa je sejem AGRA še kako živ tudi letos!

To dokazujejo odlična udeležba in rezultati mednarodnih ocenjevanj kakovosti mesnih, mlečnih izdelkov, brezalkoholnih pijač in embalaže. Sledijo jim še ocenjevanja vin, medenih pijač in medu.

Na Pomurskem sejmu intenzivno pripravljamo nove vsebine, da bo sejem AGRA 2021 ponovno najuspešnejša prireditev kmetijske in žiKakovost sejma AGRA nas povezuje. Veselimo se že trenutka, ko bomo to povezanost kmalu lahko zopet potrdili s pristnim stiskom rok na AGRI 2021!

 

Pomurski sejem d.o.o.

Nazaj

Prihajajoči dogodki