Še je čas za prijave na Dobrote slovenskih kmetij

Še je čas za prijave na Dobrote slovenskih kmetij

Trženje in promocija, Dopolnilne dejavnosti  | 
Še je čas za prijave na Dobrote slovenskih kmetij

Ponudniki oziroma kmetije vabimo, da najpozneje do 19. februarja svoje dobrote prijavijo na senzorično ocenjevanje.

Letos bomo v okviru festivala Dobrot slovenskih kmetij Ptuj že 32. leto zapored organizirali senzorično ocenjevanje in razstavo slovenskih dobrot. Letošnji festival Dobrot bo med 28. in 30. majem 2021 v Minoritskem samostanu na Ptuju. Ponudnike oziroma kmetije vabimo, da do 19. februarja svoje dobrote prijavijo na senzorično ocenjevanje.

Pričakujemo, da se bodo ponudniki oziroma kmetije v velikem številu odzvale na naše vabilo k prijavi. Še posebej tovrsten način promocije domačih izdelkov priporočamo tistim ponudnikom oziroma kmetijam, ki imajo priglašeno dopolnilno dejavnost in se želijo uspešno promovirati na lokalnem trgu. Njihove nagrajene dobrote bomo predstavili v digitalni brošuri ter na naši spletni ter Facebook strani.

Senzorična ocenjevanja dobrot bodo potekala v obdobju med marcem in majem 2021.

Na dosedanjih 31. DOBROTAH SLOVENSKIH KMETIJ PTUJ je bilo podeljenih 21.059 priznanj, od tega:

  • 5.439 bronastih priznanj
  • 6.712 srebrnih priznanj
  • 8.908 zlatih priznanj ter
  • 1.292 znakov kakovosti.

Kot vsako leto, smo tudi letos v ospredje postavili eno izmed sodelujočih regij – tokrat je to podravska regija, ki je znana po kvalitetnih izdelkih iz moke, mleka, mesa, sadja, grozdja ter po drugih dobrotah. V okviru tridnevnega festivala Dobrot slovenskih kmetij Ptuj 2021 pripravljamo pester izobraževalno-kulturni program, ki bo obogatil družabno dogajanje na Ptuju.

Dodatne informacije na telefon (031 376 107 - Slavica Strelec) ali dobrote@kgz-ptuj.si.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Ekološko kmetijstvo , Živinoreja , Prireja mleka , Govedoreja , Drobnica ,

1. Seneni festival

25. 03. 2023 ob 10:00

BC Naklo, Strahinj 99, 4202 Naklo

Vabljeni na 1. Seneni festival, ki bo potekal v soboto, 25.3.2023, s pričetkom ob 10. uri, v BC Naklo. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.