S kmetije za Vas 2024

S kmetije za Vas 2024

Trženje in promocija, Dopolnilne dejavnosti, Obvestila za javnost, Dopolnilne dejavnosti, Dopolnilne dejavnosti  | 
S kmetije za Vas 2024
Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije, ČZD Kmečki glas in Časnik Finance s portalom Agrobiznis vabijo k sodelovanju v akciji S kmetije za Vas. Rok za prijavo je 10. maj.

Kdo lahko sodeluje?

Kmetije, ki so svojimi pridelki, izdelki ali storitvami prisotne na trgu. Kmetije, ki so v zadnjih petih letih v akciji že sodelovale, do prijave niso upravičene.

V prijavi navedite osnovne podatke o kmetiji in njeni velikosti, opišite vašo ponudbo ter katere trženjske in prodajne kanale uporabljate. Navedite glavne prelomnice v dosedanjem razvoju kmetije. Na kratko napišite še, kaj novega načrtujete pri ponudbi in  trženju. Pisne prijave pošljite po elektronski ali navadni pošti.

Kaj in kako se ocenjuje?

Izbor obiska prijavljenih kmetij opravi komisija, ki jo sestavljajo predstavniki organizatorjev. Komisija bo ocenjevala izvirnost, domiselnost, učinkovitost promocije in prodaje ter celostno podobo kmetije. Komisija si bo vašo kmetijo ogledala junija po predhodni najavi. 

Kje bodo razglašeni zmagovalci?

Ocenjene kmetije bomo predstavili na sejmu Agra v Gornji Radgoni. Zmagovalna kmetija prejme priznanje zlata sončnica, denarno nagrado v vrednosti 300 evrov in brezplačen oglas v Zeleni deželi v vrednosti 700 evrov. Vse ocenjene kmetije prejmejo priznanje za sodelovanje in letni dostop do www.finance.si.

Kmetije bodo predstavljene tudi v tedniku Kmečki glas in na spletnem portalu www.kmeckiglas.com, na portalu agrobiznis.finance.si, v glasilu KGZS Zelena dežela ter na spletni strani www.kgzs.si.    

Vsaka kmetija bo predstavljena tudi v krajšem videoposnetku, ki ga bo izdelal Kmečki glas.

Kako in do kdaj se lahko prijavite?

Prijavite se lahko do 10. maja 2024 po e-pošti kgzs@kgzs.si ali pisno na KGZS, Gospodinjska ulica 6, 1000 Ljubljana s pripisom »S KMETIJE ZA VAS«.

V prijavi navedite ime, priimek in točen naslov nosilca kmetije, številko prenosnega telefona in e-poštni naslov ter priložite opis kmetije in ponudbe po prej omenjenih vprašanjih.

Nazaj

Prihajajoči dogodki