S kmetije za vas

S kmetije za vas

Izobraževanje, Dopolnilne dejavnosti, Obvestila za javnost, Dopolnilne dejavnosti  | 
S kmetije za vas

Še je čas za prijavo na akcijo S kmetije za vas, ki jo organizirajo Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije, ČZD Kmečki glas in Časnik Finance s portalom Agrobiznis.

Rok za prijavo je 13. maj, v akciji pa lahko sodelujejo tiste kmetije, ki pridelujejo, predelujejo in prodajajo pridelke in izdelke ter tržijo turistične in druge storitve. V njej pa ne morejo sodelovati tiste kmetije, ki so v zadnjih petih letih že sodelovale v akciji.

Prijavite se lahko prek epošte kgzs@kgzs.si ali na naslov KGZS, Gospodinjska ulica 6, 1000 Ljubljana, s pripisom S kmetije za Vas.

Vse sodelujoče kmetije bodo predstavljene na sejmu Agra v Gornji Radgoni, kjer bodo podeljene tudi nagrade in priznanja.

Več o akciji TUKAJ.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Rastlinska pridelava , Poljedelstvo , Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo , Sadjarstvo , Vinogradništvo in vinarstvo

Vabilo na demonstracijski prikaz - avtomatizacija namakanja

12. 06. 2023 ob 07:00

Novo mesto

V okviru Izvedbe aktivnosti demonstracijskega projekta — primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelave živil na kmetijah, sklop NAMAKNJE. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.