S kmetije za vas

S kmetije za vas

Izobraževanje, Dopolnilne dejavnosti, Obvestila za javnost, Dopolnilne dejavnosti  | 
S kmetije za vas

Še je čas za prijavo na akcijo S kmetije za vas, ki jo organizirajo Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije, ČZD Kmečki glas in Časnik Finance s portalom Agrobiznis.

Rok za prijavo je 13. maj, v akciji pa lahko sodelujejo tiste kmetije, ki pridelujejo, predelujejo in prodajajo pridelke in izdelke ter tržijo turistične in druge storitve. V njej pa ne morejo sodelovati tiste kmetije, ki so v zadnjih petih letih že sodelovale v akciji.

Prijavite se lahko prek epošte kgzs@kgzs.si ali na naslov KGZS, Gospodinjska ulica 6, 1000 Ljubljana, s pripisom S kmetije za Vas.

Vse sodelujoče kmetije bodo predstavljene na sejmu Agra v Gornji Radgoni, kjer bodo podeljene tudi nagrade in priznanja.

Več o akciji TUKAJ.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Trženje in promocija

Podeželje v mestu Ljubljana 11. maj

11. 05. 2024 ob 08:00

Pogačarjev trg, Ljubljana

V Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije dogodke Podeželje v mestu že od leta 2005 pripravljamo z željo, da se gospodarji kmetij predstavijo prebivalcem in obiskovalcem Ljubljane. Sporočilnost ponudbe s kmetij, njen odnos do okolja in tradicije ter njena kulturna in družinska identiteta je to, kar zanima in ceni sodoben potrošnik. Vabimo k sodelovanju!