S kmetije za vas 2020

S kmetije za vas 2020

Trženje in promocija, Dopolnilne dejavnosti  | 
S kmetije za vas 2020

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije, ČZD Kmečki glas s časopisom Kmečki glas in Časnik Finance s portalom Agrobiznis vabijo k sodelovanju v akciji S kmetije za Vas.

Sodelujejo lahko kmetije, ki pridelujejo, predelujejo in prodajajo pridelke in izdelke ali tržijo turistične in druge storitve.

Kaj in kako ocenjujemo?

Prijavljene kmetije obišče strokovna komisija, ki jo sestavljajo predstavniki organizatorja akcije. Ta ocenjuje: izvirnost, domiselnost ter učinkovitost promocije in prodaje.

Zmagovalca v dveh kategorijah (pridelava/predelava, turizem/storitve) bomo razglasili na dnevu dopolnilnih dejavnosti na kmetiji predvidoma marca letos.

Kako in do kdaj se lahko prijavite?

Prijavite se lahko do 15. februarja 2020 po e-pošti kgzs@kgzs.si ali pisno na KGZS, Gospodinjska 6, 1000 Ljubljana s pripisom S KMETIJE ZA VAS 2020.

V prijavi navedite ime in priimek ter točen naslov, številko prenosnega telefona ter kratek opis kmetije in vaše ponudbe.

Več o razpisu in nagradah si lahko ogledate TUKAJ.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Trženje in promocija

Podeželje v mestu Ljubljana 11. maj

11. 05. 2024 ob 08:00

Pogačarjev trg, Ljubljana

V Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije dogodke Podeželje v mestu že od leta 2005 pripravljamo z željo, da se gospodarji kmetij predstavijo prebivalcem in obiskovalcem Ljubljane. Sporočilnost ponudbe s kmetij, njen odnos do okolja in tradicije ter njena kulturna in družinska identiteta je to, kar zanima in ceni sodoben potrošnik. Vabimo k sodelovanju!