RAZPISI: 18 razpisov ministrstva za gospodarstvo v letu 2020

RAZPISI: 18 razpisov ministrstva za gospodarstvo v letu 2020

Socialno podjetništvo, Trženje in promocija, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje  | 
RAZPISI: 18 razpisov ministrstva za gospodarstvo v letu 2020

V letu 2020 bodo na Ministrstvu za gospodarski razvoj in tehnologijo objavili 18 novih javnih razpisov v skupni razpisani vrednosti 51,9 mio evrov.

 

Ključne besede: razpis, ministrstvo za gospodarstvo,

Do vključno marca 2020 bodo objavili 10 razpisov v skupni vrednosti 26,4 mio evrov, kar je 50,8% vrednosti vseh na novo objavljenih javnih razpisov. V preostanku leta 2020 bodo objavili še vse preostale razpise, in sicer 8 razpisov v skupni vrednosti 25,5 mio evrov, kar predstavlja 49,2 % na novo objavljenih javnih razpisov.

Področja razpisov posegajo tudi v dejavnosti v kmetijstvu in  na podeželju, kot so spodbude za območja z isoko bretposelnostjo, za turizem, za uvajanje okoljskih znakov za turistične nastanitve,  spodbude za za razvoj in uvajanje novih produktov v lesarstvu, za socialna podjetja itn.

 
Nazaj

Prihajajoči dogodki

Perutnarstvo , Trženje in promocija

Vabilo na demonstracijski projekt - živinoreja, perutninarstvo

30. 11. 2022 ob 08:00

KGZ Ptuj

Vabimo vas na »Izvedba demonstracijskega projekta - Uporaba novejših tehnologij ohranjanja energije, zmanjševanje nastajanja plinov in izboljšanja dobrega počutja živali v perutninarski proizvodnji«, ki je organizirano v okviru Programa razvoja podeželja, podukrep Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri