RAZPIS za male kmetije

RAZPIS za male kmetije

Ekološko kmetijstvo, Kmetijstvo in okolje, JSKS, Prireja mleka, Govedoreja, Drobnica, Ostale rejne živali, Kmetijske podpore, Živinoreja, Gospodarjenje  | 
RAZPIS za male kmetije

Tretjega septembra je bil objavljen tretji javni razpis za podukrep 6.3 – Pomoč za zagon dejavnosti, namenjene razvoju majhnih kmetij v višini 15,4 milijonov evrov nepovratnih javnih sredstev.

Ključne besede: razpis, male kmetije

Podpora je namenjena:

  • majhnim kmetijam, ki so razvrščene v območjih z naravnimi ali drugimi posebnimi omejitvami (OMD);
  • majhnim kmetijam s trajnimi nasadi, katerim ne bo potrebno izpolnjevati pogoja obtežbe z živalmi;
  • majhnim živinorejskim kmetijam, ki niso imele dovolj točk za kandidiranje na prvih dveh javnih razpisih. Na 3. JR podukrepa 6.3 ima namreč  OMD manjšo težo pri točkovanju vlog kot v prejšnjih dveh razpisih.

Oddaja vlog na javni razpis bo možna od 27. septembra 2021 do vključno 16. decembra 2021 do 13:59. ure.

Več o razpisu najdete na povezavi:

Za dodatne informacije o razpisu ter o terminu predstavitve razpisa se obrnite  na nosilce podukrepa 6.3 na vaših zavodih oz. na specialiste za razvoj podeželja.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Rastlinska pridelava , Poljedelstvo , Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo , Sadjarstvo , Vinogradništvo in vinarstvo

Vabilo na demonstracijski prikaz - avtomatizacija namakanja

12. 06. 2023 ob 07:00

Novo mesto

V okviru Izvedbe aktivnosti demonstracijskega projekta — primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelave živil na kmetijah, sklop NAMAKNJE. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.