RAZPIS: naložbe v čebelarsko opremo in racionalizacijo selitve čebeljih panjev

RAZPIS: naložbe v čebelarsko opremo in racionalizacijo selitve čebeljih panjev

Čebele, Kmetijske podpore  | 
Rok za oddajo vlog je do 4. septembra.

Rok za oddajo vlog je do 4. septembra.

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano obvešča čebelarje, da sta objavljena dva nova javna razpisa, in sicer Sofinanciranje čebelarske opreme ter Racionalizacija sezonske selitve panjev.

 

Ključne besede: razpis, čebelarstvo

Cilj ukrepa Tehnična pomoč čebelarjem - sofinanciranje čebelarske opreme je posodobitev čebelarske opreme, dvig konkurenčnosti čebelarjenja in dvig kakovosti čebeljih pridelkov. Cilj ukrepa Racionalizacija sezonske selitve panjev pa je posodobitev sredstev za prevoz čebel na pašo in dvig konkurenčnosti čebelarjenja. Rok za oddajo vlog pri obeh dveh javnih razpisih je do 4. 9. 2020.

Več o razpisijh na POVEZAVI

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Rastlinska pridelava , Poljedelstvo , Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo , Sadjarstvo , Vinogradništvo in vinarstvo

Vabilo na demonstracijski prikaz - avtomatizacija namakanja

12. 06. 2023 ob 07:00

Novo mesto

V okviru Izvedbe aktivnosti demonstracijskega projekta — primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelave živil na kmetijah, sklop NAMAKNJE. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.