Prodaja sadik okrasnih rastlin

Prodaja sadik okrasnih rastlin

JSKS, Zbornica svetuje, Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo, Trženje in promocija, Rastlinska pridelava, Gospodarjenje  | 
Prodaja sadik okrasnih rastlin

Pojavlja se kar nekaj vprašanj glede prodaje sadik okrasnih rastlin na tržnici in na domu.

 

Ključne besede: Okrasne rastline, sadike, prodaja v času epidemije

Trenutno velja, da je na tržnici dovoljena samo prodaja sadik zelenjadnic in sadnih rastlin. Prodaja okrasnih rastlin ni dovoljena. To velja tudi za kmetije, ki prodajajo na domu.

Lahko pa kmetije in vrtnarije dostavljajo okrasne rastline strankam na dom. Takšna prodaja je dovoljena in je v tem trenutku edina možna.


Nazaj

Prihajajoči dogodki

Govedoreja , Živinoreja , Živinoreja , Živinoreja

Vabljeni Dan odprtih vrat OC Preska

30. 03. 2023 ob 09:00

OC Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode

Vabljeni na dan odprtih vrat OC Preska, ki bo v četrtek, 30. marca, ob 9.00 na Osemenjevalnem centru Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.