Priložnost za mlade: S Social Impact Award Slovenija do pozitivnih sprememb!

Priložnost za mlade: S Social Impact Award Slovenija do pozitivnih sprememb!

JSKS, Zbornica svetuje, Trženje in promocija, Gospodarjenje  | 
Foto: Pexels

Foto: Pexels

V kmetijstvu in na podeželju mladi iščete in uresničujete inovativne podjetniške ideje, ki pomembno vplivajo na pozitivne okoljske in družbene spremembe. Zato vas z veseljem obveščamo, da je ponovno aktualno tekmovanje Social Impact Award Slovenia (SIA), ki ga organizirata Impact Hub Ljubljana in Slovenska agencija za mlade. Tekmovanje je namenjeno mladim do 30. leta starosti.

Social Impact Award Slovenia je projekt, ki mlade spodbuja k razvoju inovacij z družbenim vplivom. V okviru inkubacijskega programa bodo udeleženci sodelovali na različnih delavnicah in prejeli strokovno podporo mentorjev, ki jim bodo pomagali razviti ideje do te mere, da bodo pripravljene za predstavitev pred strokovno žirijo.

Če ste ambiciozni in želite s svojimi idejami spremeniti svet na bolje, hkrati pa potrebujete potrditev, da ste na pravi poti, je vaš naslednji korak prav gotovo ta, da svojo udeležbo prijavite na spletnem mestu Prijave. Najboljše ideje bodo nagrajene s Social Impact Award nagradami, in sicer z dvema nagradama po izboru žirije v višini 2000 € ter nagrado skupnosti v višini 1500 €.

Rok za prijavo na letošnjo sezono je 3. junij do 22. ure. Ne zamudite te edinstvene priložnosti! Več informacij najdete na spletni strani Impact Hub Ljubljana.

Nazaj

Prihajajoči dogodki