Prijave za S kmetije za Vas 2023 do 18. marca

Prijave za S kmetije za Vas 2023 do 18. marca

Trženje in promocija, Dopolnilne dejavnosti, Obvestila za javnost, Dopolnilne dejavnosti, Dopolnilne dejavnosti  | 
Ne pozabite se prijaviti na akcijo S kmetije za vas

Ne pozabite se prijaviti na akcijo S kmetije za vas

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije, ČZD Kmečki glas s časopisom Kmečki glas in Časnik Finance s portalom Agrobiznis vabijo k sodelovanju v akciji S kmetije za Vas 2023.

Kdo lahko sodeluje?

Kmetije, ki pridelujejo, predelujejo in prodajajo pridelke in izdelke ali tržijo turistične in druge storitve.

Kaj in kako ocenjujemo?

Prijavljene kmetije obišče strokovna komisija, ki jo sestavljajo predstavniki organizatorja akcije.

Ocenjuje se izvirnost, domiselnost ter učinkovitost promocije in prodaje.

Kako in kdaj se lahko prijavite?

Prijavite se lahko od 18. 2. do 18. 3. 2023 po e-pošti kgzs@kgzs.si ali pisno na KGZS, Gospodinjska 6, 1000 Ljubljana s pripisom S KMETIJE ZA VAS 2023. V prijavi navedite ime in priimek, točen naslov, številko prenosnega telefona ter kratek opis kmetije in vaše ponudbe.

Kje bodo razglašeni zmagovalci?

Na sejmu AGRA v Gornji Radgoni bodo predstavljene kmetije in zmagovalki v skupini pridelava/predelava in skupini turizem/storitve

Zmagovalni kmetiji priznanje ZLATA SONČNICA, denarno nagrado v vrednosti 300 evrov in od KGZS brezplačni oglas v glasilu Zelena dežela v vrednosti 700 evrov. Vse sodelujoče kmetije prejmejo priznanje za sodelovanje in letni dostop do spletnega portala www.finance.si.

Vse kmetije bodo predstavljene na prireditvi ob podelitvi, v glasilu Zelena dežela, v tedniku Kmečki glas in na spletnem portalu www.kmeckiglas.com ter na portalu agrobiznis.finance.si.

O vsaki kmetiji bo narejen tudi krajši video posnetek.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.