Prenovljena spletna stran tradicionalnega slovenskega zajtrka

Prenovljena spletna stran tradicionalnega slovenskega zajtrka

Trženje in promocija  | 
Prenovljena spletna stran tradicionalnega slovenskega zajtrka

Prii projektu tradicionalni slovenski zajtrk, ki je nadaljevanje projekta, ki ga je začela Čebelarska zveza Slovenije - medeni zajtrk v vrtcih, sodeluje tudi Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije (KGZS).

KGZS s svojo mrežo kmetijskih svetovalcev po vsej Slovenije pomembno prispeva k vzpostavitvi stikov med kmeti ponudniki hrane in vrtci ter šolami kot kupci. Pri načinu informiranja o vsebinah, ki jih vključuje projekt tradicionalni slovenski zajtrk ter dan slovenske hrane, je tudi spletna stran.

Letos jeseni je bila spletna stran, ki jo upravlja Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, vizualno in vsebinsko prenovljena. Oglejte si jo v prenovljeni podobi. Med drugim si lahko ogledate foto utrinke iz letošnjega tradicionalnega slovenskega zajtrka.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Trženje in promocija

Podeželje v mestu Ljubljana 11. maj

11. 05. 2024 ob 08:00

Pogačarjev trg, Ljubljana

V Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije dogodke Podeželje v mestu že od leta 2005 pripravljamo z željo, da se gospodarji kmetij predstavijo prebivalcem in obiskovalcem Ljubljane. Sporočilnost ponudbe s kmetij, njen odnos do okolja in tradicije ter njena kulturna in družinska identiteta je to, kar zanima in ceni sodoben potrošnik. Vabimo k sodelovanju!