Prenovljena spletna stran tradicionalnega slovenskega zajtrka

Prenovljena spletna stran tradicionalnega slovenskega zajtrka

Trženje in promocija  | 
Prenovljena spletna stran tradicionalnega slovenskega zajtrka

Prii projektu tradicionalni slovenski zajtrk, ki je nadaljevanje projekta, ki ga je začela Čebelarska zveza Slovenije - medeni zajtrk v vrtcih, sodeluje tudi Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije (KGZS).

KGZS s svojo mrežo kmetijskih svetovalcev po vsej Slovenije pomembno prispeva k vzpostavitvi stikov med kmeti ponudniki hrane in vrtci ter šolami kot kupci. Pri načinu informiranja o vsebinah, ki jih vključuje projekt tradicionalni slovenski zajtrk ter dan slovenske hrane, je tudi spletna stran.

Letos jeseni je bila spletna stran, ki jo upravlja Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, vizualno in vsebinsko prenovljena. Oglejte si jo v prenovljeni podobi. Med drugim si lahko ogledate foto utrinke iz letošnjega tradicionalnega slovenskega zajtrka.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Ekološko kmetijstvo , Živinoreja , Prireja mleka , Govedoreja , Drobnica ,

1. Seneni festival

25. 03. 2023 ob 10:00

BC Naklo, Strahinj 99, 4202 Naklo

Vabljeni na 1. Seneni festival, ki bo potekal v soboto, 25.3.2023, s pričetkom ob 10. uri, v BC Naklo. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.