Prenovljena spletna stran tradicionalnega slovenskega zajtrka

Prenovljena spletna stran tradicionalnega slovenskega zajtrka

Trženje in promocija  | 
Prenovljena spletna stran tradicionalnega slovenskega zajtrka

Prii projektu tradicionalni slovenski zajtrk, ki je nadaljevanje projekta, ki ga je začela Čebelarska zveza Slovenije - medeni zajtrk v vrtcih, sodeluje tudi Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije (KGZS).

KGZS s svojo mrežo kmetijskih svetovalcev po vsej Slovenije pomembno prispeva k vzpostavitvi stikov med kmeti ponudniki hrane in vrtci ter šolami kot kupci. Pri načinu informiranja o vsebinah, ki jih vključuje projekt tradicionalni slovenski zajtrk ter dan slovenske hrane, je tudi spletna stran.

Letos jeseni je bila spletna stran, ki jo upravlja Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, vizualno in vsebinsko prenovljena. Oglejte si jo v prenovljeni podobi. Med drugim si lahko ogledate foto utrinke iz letošnjega tradicionalnega slovenskega zajtrka.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Živinoreja , Govedoreja , Izobraževanje

Vabilo na demonstracijski projekt - živinoreja, govedoreja

06. 12. 2022 ob 08:00

KGZ Novo mesto

Vabimo vas na izvedbo demonstracijskega projekta v živinoreji Ocena kakovosti krme in izračunavanje krmnega obroka za govedo in prehrana krav molznic, organizirano v okviru Programa razvoja podeželja in podukrepa Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri