Prenos plačilnih pravic v primeru, da je kmetija vključena v "Shemo za male kmetije"

Prenos plačilnih pravic v primeru, da je kmetija vključena v "Shemo za male kmetije"

JSKS, Zbornica svetuje, Kmetijske podpore  | 
Prenos plačilnih pravic v primeru, da je kmetija vključena v "Shemo za male kmetije"

Kmetijska gospodarstva, ki so vključena v shemo, ne morajo prenašati plačilnih pravic, saj morajo prej poskrbeti za izstop iz "Sheme za male kmete"!

V primeru, da želi kmetija, ki je vključena v "Shemo za male kmete" za tekoče subvencijsko leto prenesti plačilne pravice, mora v obdobju med 24. in 28. februarjem oddati zbirno vlogo za leto 2020. Ob oddaji zbirne vloge za leto 2020 mora upravičenec na obrazcu Izstop iz smehe za male kmete označiti z "DA" indikator: uveljavljam vlogo za izstop iz smehe za male kmete za leto 2020. 

Po oddaji zbirne vloge za leto 2020 bo kmetijski svetovalec, s katerim bo nosilec kmetijskega gospodarstva urejal vnos in oddajo zbirne vloge, v sodelovanju z Agencijo RS za kmetijske trge in razvoj podeželja (ARSKTRP) uredil izstop iz sheme in prenos plačilnih pravic.

Novi imetnik plačilnih pravic je primoran podpisan obrazec s priporočeno poštno pošiljko poslati na ARSKTRP najkasneje do petka, 28. 2. 2020.

Postopek izstopa iz Sheme za male kmete in prenos plačilnih pravic je možno urediti v enem dnevu. 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Rastlinska pridelava , Poljedelstvo , Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo , Sadjarstvo , Vinogradništvo in vinarstvo

Vabilo na demonstracijski prikaz - avtomatizacija namakanja

12. 06. 2023 ob 07:00

Novo mesto

V okviru Izvedbe aktivnosti demonstracijskega projekta — primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelave živil na kmetijah, sklop NAMAKNJE. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.