Prehod na popoln elektronski vnos

Prehod na popoln elektronski vnos

JSKS, Zbornica svetuje, Gospodarjenje  | 
Foto Pexels

Foto Pexels

Vloge in zahtevke za izplačilo sredstev za podukrepe 4.1, 4.2, 4.3 in 8.6, bo treba od začetka julija 2020 vlagati le v elektronski obliki prek aplikacije E-kmetija.

Zahtevke, ki se začnejo vnašati v juniju, je treba zaključiti in oddati do konca junija, tudi v fizični obliki.

Ključne besede: PRP vloge, PRP zahtevki

Agencija za kmetijske trge in razvoj podeželja obvešča vlagatelje, ki bodo oddajali vloge in upravičence, ki so prejeli odločbe o pravici do sredstev, da s 1. 7. 2020 prehajamo na popoln elektronski način vlaganja vlog in zahtevkov za izplačilo sredstev za podukrepe 4.1 (Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva), 4.2 (Podpora za naložbe v predelavo, trženje oziroma razvoj kmetijskih proizvodov), 4.3 (Podpora za naložbe v infrastrukturo, povezano z razvojem, posodabljanjem ali prilagoditvijo kmetijstva in gozdarstva) in 8.6 (Podpora za naložbe v gozdarske tehnologije ter predelavo, mobilizacijo in trženje gozdnih proizvodov).

S tem se spreminja način oddaje vlog in zahtevkov za izplačilo sredstev od 1. 7. 2020 dalje. Od tega datuma naprej bo treba vloge na objavljene javne razpise in zahtevke za izplačilo sredstev vlagati samo v elektronski obliki prek aplikacije E-kmetija.

Za pomoč glede vnosa se obrnite na specialiste za razvoj podeželja Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije - info točke za investicijske razpise v kmetijstvu in gozdarstvu. Njihove kontakte najdete na povezavi TUKAJ.

OPOZORILO - zahtevke, ki se začnejo vnašati v juniju, je treba zaključiti in oddati do konca junija. Te zahtevke je treba oddati tudi v fizični obliki.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Trenutno ni aktualnih vsebin! Oglejte si vse dogodke.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri