Predstavitev zakonodajnih predlogov za SKP po letu 2020

Predstavitev zakonodajnih predlogov za SKP po letu 2020

Delo organov KGZS, Izobraževanje  | 
Predstavitev zakonodajnih predlogov za SKP po letu 2020

V torek, 26. junija, v Hiši Evropske unije v Ljubljani

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano bo 26. junija 2018 ob 9.30 v Hiši Evropske unije (Dunajska 20,1000 Ljubljana) organiziralo javno predstavitev zakonodajnih predlogov Evropske Komisije o reformi skupne kmetijske politike po letu 2020. Zakonodajni sveženj o reformi skupne kmetijske politike za obdobje 2021-2027 bo predstavila Branka Tome, predstavnica Evropske Komisije z Generalnega direktorata za kmetijstvo. Predstavitvi bo sledila razprava, na kateri bodo sodelovali tudi predstavniki nevladnih organizacij.

Evropska komisija je zakonodajni sveženj, ki zavzema tri uredbe - novo uredbo o pravilih za strateške načrte, spremenjeno uredbo o skupni tržni ureditvi in novo horizontalno uredbo, objavila 1. junija 2018. Bistvena sprememba reformnih predlogov je strateško načrtovanje držav članic, ki bodo za izvajanje SKP pripravile strateški načrt, v katerem bodo zajeti ukrepi prvega (neposredna plačila in sektorski programi) ter drugega stebra (program razvoja podeželja).

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Poljedelstvo , Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo , Sadjarstvo , Dopolnilne dejavnosti , Izobraževanje

VABILO NA DEMONSTRACIJSKI PROJEKT - SENZORIČNA OCENA SADNIH/ZELENJAVNIH IZDELKOV

09. 02. 2023 ob 08:00

KGZ Celje

Vabimo vas na praktično delavnico z naslovom: »Izvedba demonstracijskega projekta - Senzorična ocena sadnih/zelenjavnih izdelkov«, ki bo organizirana v okviru Programa razvoja podeželja, podukrep Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.