Predstavitev uspešnih projektov financiranih iz sredstev EU

Predstavitev uspešnih projektov financiranih iz sredstev EU

Kmetijstvo in okolje, Kmetijske podpore, Trženje in promocija  | 
Predstavitev uspešnih projektov financiranih iz sredstev EU

Na Ministrstvu za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano organizirajo skupaj s Službo Vlade RS za razvoj in evropsko kohezijsko politiko kampanjo EU projekt, moj projekt 2020. V okviru kampanje si želijo predstaviti rezultate in koristi projektov, ki so bili sofinancirani iz evropskih sredstev Programa razvoja podeželja 2014–2020.

Ključne besede: projekt, Program razvoja podeželja

Kampanjo načrtujejo v tednu od 9. do 16. maja 2020. Zainteresirani se lahko vključijo v kampanjo na način, da v tem obdobju organizirajo različne dogodke, kot so dnevi odprtih vrat, otvoritve oz. predstavitve izvedenih naložb, pohodi, ogledi, kolesarjenje ... za katere organizacijsko in finančno poskrbijo sami.

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano bo poskrbelo za dodatno medijsko promocijo dogodkov, ki bodo organizirani z vključenim sloganom EU projekt, moj projekt. To bo predvidoma vključevalo plačano in usmerjeno promocijo na Facebook-u in objave prispevkov na radijskih postajah.

Za vse ustrezne predlagane projekte bodo predvidoma v aprilu organizirali spletno glasovanje za najboljši projekt. Izbranemu zmagovalcu bodo krili nekatere stroške organizacije dogodka oziroma bodo dogodek v sodelovanju z finančno programsko nadgradili.

Za sodelovanje do 20. februarja izpolnite obrazec v prilogi in ga pošljete na elektronski naslov: mreza-podezelje.mkgp@gov.si.

Za vse dodatne informacije so vam z veseljem na voljo na Mreži za podeželje, Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano: Matej Štepec, matej.stepec@gov.si, (01) 478 91 36 in Nina Tomec, nina.tomec@gov.si, (01) 478 90 84.

Nazaj

Prihajajoči dogodki