Predstavitev razpisov za gozdarstvo

Predstavitev razpisov za gozdarstvo

Zbornica svetuje, Kmetijske podpore, Gozdarstvo in lovstvo  | 
Predstavitev razpisov za gozdarstvo

Od 22. do 28. julija bodo potekale predstavitve razpisov za področje gozdarstva.

Ključne besede: razpis, gozdarstvo

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano bo v mesecu juliju in avgustu 2020 v Uradnem listu RS objavilo več javnih razpisov s področja. gozdarstva iz Programa razvoja podeželja 2014-2020, zato bodo vsebine v drugi polovici julija predstavljene na sedmih krajih po Sloveniji.

Predstavljeni bodo razpisi za podporo gozdno-lesni verigi, kaj je potrebno za vnos vloge v aplikacijo in ukrep financiranje in sofinanciranje vlaganj v gozdove iz sredstev proračuna Republike Slovenije, Ukrepi za ohranjanje vrst in habitatnih tipov na območjih Nature 2000 v zasebnih gozdovih.

Razpored je na voljo na POVEZAVI

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Rastlinska pridelava , Poljedelstvo , Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo , Sadjarstvo , Vinogradništvo in vinarstvo

Vabilo na demonstracijski prikaz - avtomatizacija namakanja

12. 06. 2023 ob 07:00

Novo mesto

V okviru Izvedbe aktivnosti demonstracijskega projekta — primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelave živil na kmetijah, sklop NAMAKNJE. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.