Predstavitev razpisa za naložbe v kmetijska gospodarstva

Predstavitev razpisa za naložbe v kmetijska gospodarstva

Ekološko kmetijstvo, Kmetijstvo in okolje, JSKS, Zbornica svetuje, Kmetijske podpore, Živinoreja, Rastlinska pridelava, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje  | 
Specialisti za razvoj podeželja JSKS pri KGZS že obvladajo informiranje o  javnih razpisih PRP na daljavo.

Specialisti za razvoj podeželja JSKS pri KGZS že obvladajo informiranje o javnih razpisih PRP na daljavo.

V ponedeljek in torek preko spletne aplikacije ZOOM.

Ključne besede: razpisi, predstavitev

V okviru Javne službe kmetijskega svetovanja (jSKS) smo začeli informirati kmete in ostalo širšo javnost o javnih razpisih Programa razvoja podeželja na daljavo in na ta način izobražujemo kmete. 

Na POVEZAVI  je povabilo za spremljanje 16. razpisa v okviru podukrepa 4.1 - Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva. Predstavitev bodo pripravili na KGZS - Zavodu Novo mesto.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Rastlinska pridelava , Poljedelstvo , Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo , Sadjarstvo , Vinogradništvo in vinarstvo

Vabilo na demonstracijski prikaz - avtomatizacija namakanja

12. 06. 2023 ob 07:00

Novo mesto

V okviru Izvedbe aktivnosti demonstracijskega projekta — primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelave živil na kmetijah, sklop NAMAKNJE. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.