Predlog spremembe uredbe za ukrep Sodelovanje v okviru PRP 2014-2020

Predlog spremembe uredbe za ukrep Sodelovanje v okviru PRP 2014-2020

Zbornica svetuje, Kmetijske podpore, Gospodarjenje  | 
Predlog spremembe uredbe za ukrep Sodelovanje v okviru PRP 2014-2020

Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je 19. marcav javno razpravo posredovalo predlog Uredbe o spremembah in dopolnitvah Uredbe o izvajanju ukrepa Sodelovanje iz Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2014–2020.

Ta uredba celovito ureja izvajanje ukrepa Sodelovanje, med drugim tudi izvajanje projektov v okviru Evropskega partnerstva za inovacije na področju kmetijske produktivnosti in trajnosti. Javnost lahko svoje pripombe in predloge na predlog tega predpisa poda do vključno 19. 4. 2019.

S predlaganimi spremembami in dopolnitvami uredbe sledi MKGP poenostavitvam pri vlaganju vlog in zahtevkov za izplačilo sredstev in odpravljanju nekaterih zaznanih omejitev in ovir z namenom lažjega izvajanja projektov sodelovanja ter uskladitvi določil glede dodeljevanja pomoči za gozdarske projekte s Smernicami Evropske unije o državni pomoči v kmetijskem in gozdarskem sektorju ter na podeželju za obdobje 2014–2020.

Pripombe, predloge ali dopolnitve lahko pošljete na naslov gp.mkgp@gov.si najpozneje do petka, 19. 4. 2019.

Predlog predpisa je dostopen na spletni strani e-demokracije

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Rastlinska pridelava , Poljedelstvo , Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo , Sadjarstvo , Vinogradništvo in vinarstvo

Vabilo na demonstracijski prikaz - avtomatizacija namakanja

12. 06. 2023 ob 07:00

Novo mesto

V okviru Izvedbe aktivnosti demonstracijskega projekta — primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelave živil na kmetijah, sklop NAMAKNJE. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.