Predhodna usposabljanja za ukrep KOPOP v letu 2019

Predhodna usposabljanja za ukrep KOPOP v letu 2019

Kmetijstvo in okolje, Sporočila za javnost, Kmetijske podpore, Izobraževanje, Gospodarjenje  | 
Pred vključitivjo v ukrepe KOPOP se je treba udeležiti obveznih usposabljanj

Pred vključitivjo v ukrepe KOPOP se je treba udeležiti obveznih usposabljanj

Vsak, ki se želi vključiti v ukrep Kmetijsko-okoljska podnebna plačila iz PRP 2014-2020 (ukrep KOPOP), se mora udeležiti predhodnega usposabljanja.

Namen predhodnega usposabljanja za potrebe vključitve v ukrep KOPOP je, da se udeleženci seznanijo s kmetijsko okoljskimi in kmetijsko podnebnimi vsebinami ter s pridobljenim znanjem in informacijami lažje ter z manj napakami izvajajo ukrep KOPOP.

V letu 2019 bosta izvedeni dve predhodni usposabljanji, in sicer 27.3.2019 ter 24.4.2019, obakrat s pričetkom ob 9. uri, v prostorih Agencije RS za okolje, Vojkova 1b, 1000 Ljubljana. 

Na izbrani termin se lahko prijavite najkasneje dva dni pred usposabljanjem preko elektronske prijavnice na naslednji povezavi: https://www.1ka.si/a/204072 

Podrobnejše informacije in program predhodnega usposabljanja najdete tukaj.

Vabljeni!

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Trženje in promocija

Podeželje v mestu Ljubljana 11. maj

11. 05. 2024 ob 08:00

Pogačarjev trg, Ljubljana

V Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije dogodke Podeželje v mestu že od leta 2005 pripravljamo z željo, da se gospodarji kmetij predstavijo prebivalcem in obiskovalcem Ljubljane. Sporočilnost ponudbe s kmetij, njen odnos do okolja in tradicije ter njena kulturna in družinska identiteta je to, kar zanima in ceni sodoben potrošnik. Vabimo k sodelovanju!