Predhodna usposabljanja za ukrep KOPOP v letu 2019

Predhodna usposabljanja za ukrep KOPOP v letu 2019

Kmetijstvo in okolje, Sporočila za javnost, Kmetijske podpore, Izobraževanje, Gospodarjenje  | 
Pred vključitivjo v ukrepe KOPOP se je treba udeležiti obveznih usposabljanj

Pred vključitivjo v ukrepe KOPOP se je treba udeležiti obveznih usposabljanj

Vsak, ki se želi vključiti v ukrep Kmetijsko-okoljska podnebna plačila iz PRP 2014-2020 (ukrep KOPOP), se mora udeležiti predhodnega usposabljanja.

Namen predhodnega usposabljanja za potrebe vključitve v ukrep KOPOP je, da se udeleženci seznanijo s kmetijsko okoljskimi in kmetijsko podnebnimi vsebinami ter s pridobljenim znanjem in informacijami lažje ter z manj napakami izvajajo ukrep KOPOP.

V letu 2019 bosta izvedeni dve predhodni usposabljanji, in sicer 27.3.2019 ter 24.4.2019, obakrat s pričetkom ob 9. uri, v prostorih Agencije RS za okolje, Vojkova 1b, 1000 Ljubljana. 

Na izbrani termin se lahko prijavite najkasneje dva dni pred usposabljanjem preko elektronske prijavnice na naslednji povezavi: https://www.1ka.si/a/204072 

Podrobnejše informacije in program predhodnega usposabljanja najdete tukaj.

Vabljeni!

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Ekološko kmetijstvo , Živinoreja , Prireja mleka , Govedoreja , Drobnica ,

1. Seneni festival

25. 03. 2023 ob 10:00

BC Naklo, Strahinj 99, 4202 Naklo

Vabljeni na 1. Seneni festival, ki bo potekal v soboto, 25.3.2023, s pričetkom ob 10. uri, v BC Naklo. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.