Praznična ponudba s podeželja

Praznična ponudba s podeželja

Kmetijstvo in okolje, JSKS, Zbornica svetuje, Turizem, Trženje in promocija, Gospodarjenje  | 
Praznična ponudba s podeželja

Letos, ko ostajamo doma in ni možnosti za tradicionalna decembrska druženja, toliko bolj cenimo in doživljamo preproste užitke ob nakupu, pripravi in ​​delitvi hrane. Slovenski kmetije, ki se lahko pohvalijo s kakovostnimi in sezonskimi pridelki, so pripravili zanimivo praznično ponudbo.

Ključne besede: Darila s kmetij, podeželje

Z željo, da bo vaše decembrsko nakupovanje čim bolj priročno, prijetno, okusno in dišeče, vam prestavljamo praznično ponudbo s podeželja, ki zajema darilne pakete domačih izdelkov, darilne bone za razvajanje in oddih, odlično vinsko ponudbo in ponudbo ostalih pijač ter izdelke domače pridelave in predelave za slastne praznične pojedine. Najdete jo na povezavi TUKAJ.

Obdarite sebe in svoje najbližje ter podprite slovenske kmete!

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Govedoreja , Živinoreja , Živinoreja , Živinoreja

Vabljeni Dan odprtih vrat OC Preska

30. 03. 2023 ob 09:00

OC Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode

Vabljeni na dan odprtih vrat OC Preska, ki bo v četrtek, 30. marca, ob 9.00 na Osemenjevalnem centru Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.