Poziv kmečkim sirarjem k udeležbi na 3. Festivalu slovenskih sirov

Poziv kmečkim sirarjem k udeležbi na 3. Festivalu slovenskih sirov

Kmetijstvo in okolje, JSKS, Predelava živil živalskega izvora, Trženje in promocija, Živinoreja, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje  | 
Poziv kmečkim sirarjem k udeležbi na 3. Festivalu slovenskih sirov

"Približuje se prvi torek v oktobru, dan ko imamo slovenski sirarji svoj praznik – Festival slovenskih sirov, tokrat tretji po vrsti. Festival bo potekal v Kongresnem centru Brdo pri Kranju in sicer 4. oktobra med 12.00 in 19.00," sporoča in k sodelovanju vabi predsednik Združenja kmečkih sirarjev Slovenije Milan Brence.

Ključne besede: Festival slovenskih sirov, kmečki sirarji, Združenje kmečkih sirarjev Slovenije

Letošnji festival poteka v sklopu mednarodnega srečanja Evropske mreže kmečkih in obrtnih sirarjev (FACE), ki se bo odvijalo od 1. do 4. oktobra. (več na www.mountaincheese.eu)

Tema konference in okrogle mize sta planšarstvo in proizvodnja planinskih sirov, v času festivala pa boste lahko prisluhnili strokovnemu predavanju priznanega francoskega zorilca sirov.

Vabim vas, da čim prej oddate prijavo in si zagotovite svoj predstavitveni prostor v Kongresnem centru na Brdu pri Kranju. Za prijavo prosim pišite na kmecki.sirar@gmail.com.

 

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.