Posvet o pridelavi jagod

Posvet o pridelavi jagod

Kmetijstvo in okolje, JSKS, Sadjarstvo, Rastlinska pridelava  | 
Posvet o pridelavi jagod

Posvet bo v četrtek, 8. 12. 2022 ob 9.00 na Kmetijskem inštitutu Slovenije.

Ključne besede: posvet, jagode

Glavne teme bodo pregled sezone 2022, vse do obiranja in ponovnega sajenja ter oskrbe 2022, delovanje javne službe varstva rastlin in povezave do uporabnih informacij, sorte in tipi sadilnega materiala, predstavitev sadnega izbora, namakanje, rast in razvoj jagod ter na koncu okrogla miza med organizatorji in pridelovalci

PROGRAM

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Poljedelstvo , Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo , Sadjarstvo , Dopolnilne dejavnosti , Izobraževanje

VABILO NA DEMONSTRACIJSKI PROJEKT - SENZORIČNA OCENA SADNIH/ZELENJAVNIH IZDELKOV

09. 02. 2023 ob 08:00

KGZ Celje

Vabimo vas na praktično delavnico z naslovom: »Izvedba demonstracijskega projekta - Senzorična ocena sadnih/zelenjavnih izdelkov«, ki bo organizirana v okviru Programa razvoja podeželja, podukrep Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.