Posvet javne službe kmetijskega svetovanja bo

Posvet javne službe kmetijskega svetovanja bo

JSKS  | 
Posvet javne službe kmetijskega svetovanja bo

Tudi letos bomo pripravili posvet javne službe kmetijskega svetovanja, ki deluje pod okriljem Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije. Posvet bo letos potekal pod naslovom Skupaj soustvarjamo prihodnost kmetijstva.

Posvet Javne službe kmetijskega svetovanja in dogodek MKGP - Evropskega partnerstva za inovacije – EIP letos prvič organiziramo v obliki spletnega seminarja. Na dogodek, ki bo potekal 9. in 10. novembra, poleg kmetijskih svetovalcev vabimo kmete, predstavnike društev in organizacij, ki združujejo kmete, lokalnih oblasti, javnih zavodov, kmetijskih zadrug in institucij, srednjih kmetijskih šol, fakultet ter raziskovalnih organizacij, ki delujejo v kmetijstvu.

Posvet bomo v prvem dnevu namenili izzivom EU in Slovenije v luči pandemije ter pripravi strateškega načrta za izvedbo skupne kmetijske politike ob upoštevanju strategij Evropskega zelenega programa.

Drugi dan MKGP in JSKS skupaj prirejata dogodek Evropskega partnerstva za inovacije (EIP). Namen EIP dogodka je predstavitev slovenskih projektov Evropskega partnerstva za inovacije iz ukrepa M16 Sodelovanje v okviru Programa razvoja podeželja Republike Slovenije 2014-2020 in seznanitev javnosti z aktivnostmi na teh in drugih projektih.

Pomembno opozorilo: prijave na posvet so odprte le še do petka,  6. novembra, na spletni strani zbornice: www.kgzs.si/jsks/posvet.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Živinoreja , Govedoreja , Izobraževanje

Vabilo na demonstracijski projekt - živinoreja, govedoreja

06. 12. 2022 ob 08:00

KGZ Novo mesto

Vabimo vas na izvedbo demonstracijskega projekta v živinoreji Ocena kakovosti krme in izračunavanje krmnega obroka za govedo in prehrana krav molznic, organizirano v okviru Programa razvoja podeželja in podukrepa Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri