Posvet Dopolnilne dejavnosti na kmetiji

Posvet Dopolnilne dejavnosti na kmetiji

Izobraževanje, Dopolnilne dejavnosti  | 
Posvet Dopolnilne dejavnosti na kmetiji

Tudi letos pripravljamo posvet Dopolnilne dejavnosti na kmetiji, kjer bomo predstavili novosti in najpogostejše napake, ki jih počnejo na kmetiji

Vljudno vas vabimo na posvet Dopolnilne dejavnosti na kmetiji, ki bo v ponedeljek, 6., in torek, 7. decembra 2021, s pričetkom ob 8.30 prek portala ZOOM.

Udeležba na posvetu je brezplačna in je namenjena vsem, ki delujete na področju dopolnilnih dejavnosti na kmetiji: nosilcem dopolnilnih dejavnosti na kmetiji in tistim, ki o tem razmišljate, svetovalcem javne službe kmetijskega svetovanja, zaposlenim na upravnih enotah, inšpekcijskim službam, predstavnikom in strokovnim delavcem posameznih resorjev in regulatorjev ter tistim, ki jih navedeno področje zanima.

Za udeležbo je obvezna predhodna registracija!
Povezava za registracijo za 1. dan posveta: https://us06web.zoom.us/webinar/register/8916381920612/WN_STfgsY2bTXCKziqJupfX3A
Povezava za registracijo za 2. dan posveta:
https://us06web.zoom.us/webinar/register/2316382104245/WN_fkHRec-UTG6mcM3g1saKzQ

Na posvetu bosta udeležence nagovorila tudi minister za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano dr. Jože Podgoršek in predsednik Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije Roman Žveglič.

Lepo vabljeni!

PROGRAM

Nazaj

Prihajajoči dogodki