Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva za leto 2018

Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva za leto 2018

Zbornica svetuje, Zemljišča in gradnje, Kmetijske podpore, Izobraževanje  | 
Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva za leto 2018

Konec leta 2018 je bil objavljen javni razpis »Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva za leto 2018«.

Razpis je objavljen na spletni strani MKGP http://www.mkgp.gov.si/si/javne_objave/javni_razpisi/ in je odprt do 24.04.2019.

Javni razpis omogoča pridobitev finančnih sredstev  za investicije: ureditev hlevov in drugih gospodarskih poslopij, ureditev greznic in čistilnih naprav, gradnja objektov za skladiščenje živinskih gnojil, nakup in postavitev mobilnih objektov in nakup pripadajoče opreme za skladiščenje živinskih gnojil, zatesnitev odprtih lagun za skladiščenje živinskih gnojil in gradnja kompostarn.

Vabimo vas na predstavitev »Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva za leto 2018«, ki bo: v torek, 22. januarja ob 14.00 v sejni sobi KGZS – Zavod NM, Šmihelska 14, v Novem mestu.  

Predstavitev Javnega razpisa bo izvedla mag. Zdenka Kramar, svetovalka za razvoj podeželja pri Kmetijsko gozdarskem zavodu Novo mesto.

Za več informacij lahko pokličete na telefonski številki 07/373 05 74 ali se oglasite na najbližji izpostavi KGZS - ZAVOD Novo mesto (izpostave Kmetijske svetovalne službe).

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Živinoreja , Govedoreja , Izobraževanje

Vabilo na demonstracijski projekt - živinoreja, govedoreja

06. 12. 2022 ob 08:00

KGZ Novo mesto

Vabimo vas na izvedbo demonstracijskega projekta v živinoreji Ocena kakovosti krme in izračunavanje krmnega obroka za govedo in prehrana krav molznic, organizirano v okviru Programa razvoja podeželja in podukrepa Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri