Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva za leto 2018

Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva za leto 2018

Zbornica svetuje, Zemljišča in gradnje, Kmetijske podpore, Izobraževanje  | 
Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva za leto 2018

Konec leta 2018 je bil objavljen javni razpis »Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva za leto 2018«.

Razpis je objavljen na spletni strani MKGP http://www.mkgp.gov.si/si/javne_objave/javni_razpisi/ in je odprt do 24.04.2019.

Javni razpis omogoča pridobitev finančnih sredstev  za investicije: ureditev hlevov in drugih gospodarskih poslopij, ureditev greznic in čistilnih naprav, gradnja objektov za skladiščenje živinskih gnojil, nakup in postavitev mobilnih objektov in nakup pripadajoče opreme za skladiščenje živinskih gnojil, zatesnitev odprtih lagun za skladiščenje živinskih gnojil in gradnja kompostarn.

Vabimo vas na predstavitev »Podpora za naložbe v kmetijska gospodarstva za leto 2018«, ki bo: v torek, 22. januarja ob 14.00 v sejni sobi KGZS – Zavod NM, Šmihelska 14, v Novem mestu.  

Predstavitev Javnega razpisa bo izvedla mag. Zdenka Kramar, svetovalka za razvoj podeželja pri Kmetijsko gozdarskem zavodu Novo mesto.

Za več informacij lahko pokličete na telefonski številki 07/373 05 74 ali se oglasite na najbližji izpostavi KGZS - ZAVOD Novo mesto (izpostave Kmetijske svetovalne službe).

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Govedoreja , Živinoreja , Živinoreja , Živinoreja

Vabljeni Dan odprtih vrat OC Preska

30. 03. 2023 ob 09:00

OC Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode

Vabljeni na dan odprtih vrat OC Preska, ki bo v četrtek, 30. marca, ob 9.00 na Osemenjevalnem centru Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.