Podeželje v mestu Ljubljana se vrača - vabljeni k sodelovanju (prijave so zaključene)

Podeželje v mestu Ljubljana se vrača - vabljeni k sodelovanju (prijave so zaključene)

Trženje in promocija, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje  | 
Foto: arhiv KGZS

Foto: arhiv KGZS

Podeželje v mestu se po dvoletnem premoru vrača s svojim poslanstvom zbliževanja podeželja z mestom in mesta s podeželjem. Poleg odlične ponudbe kmetij bo dogodek obogaten s kulturnim in kulinaričnim programom velikonočne tradicije slovenskega podeželja. Sodelujte in postanite opaženi na Podeželju v mestu!

Ključne besede: Podeželje v mestu, Ljubljana, kmetijstvo, kulinarika

Številni podeželski običaji so povezani z velikonočnim časom in prebujanjem narave. Takrat zaživi slovensko podeželje, zadiši po domači hrani in pride čas za Podeželje v mestu.

V soboto pred cvetno nedeljo - 1. april 2023, Ljubljana, Pogačarjev trg, med 8. in 14. uro.

K sodelovanju vabimo kmetije s ponudbo kakovostnih pridelkov in izdelkov. Lepo vabljeni vsi, ki bi se radi predstavili v središču Ljubljane. Veseli bomo pobud pri soustvarjanju kulturnega programa, delavnic, prikaza dela na kmetiji, turističnih zanimivosti regij in podobno.

V Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije dogodek že vrsto let pripravljamo z željo, da se gospodarji kmetij predstavijo prebivalcem in obiskovalcem Ljubljane. Sporočilnost ponudbe s kmetij, njen odnos do okolja in tradicije ter njena kulturna in družinska identiteta je to kar zanima in ceni sodoben potrošnik.

Dogodek bo potekal v sodelovanju Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije z Ljubljanskimi parkirišči in tržnico ter Lisztovim inštitutom.

PRIJAVA:

Ne odlašajte s prijavami na dogodek, število prodajnih stojnic je omejeno.  Prijave sprejemamo prek spletnega obrazca na strani www.kgzs.si/pvm/prijava do 15. marca 2023.

Zakup stojnice stane 24,59 evra + ddv. Poravnali ga boste po prejemu položnice.

Po prejemu in pregledu prijav vas bomo obvestili o možnostih sodelovanja.

V primeru dodatnih vprašanj lahko pišete na pr@kgzs.si ali kličete na kontaktno številko 041 366 504.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Ekološko kmetijstvo , Živinoreja , Prireja mleka , Govedoreja , Drobnica ,

1. Seneni festival

25. 03. 2023 ob 10:00

BC Naklo, Strahinj 99, 4202 Naklo

Vabljeni na 1. Seneni festival, ki bo potekal v soboto, 25.3.2023, s pričetkom ob 10. uri, v BC Naklo. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.