Podeželje v mestu Ljubljana se vrača - vabljeni k sodelovanju (prijave so zaključene)

Podeželje v mestu Ljubljana se vrača - vabljeni k sodelovanju (prijave so zaključene)

Trženje in promocija, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje  | 
Foto: arhiv KGZS

Foto: arhiv KGZS

Podeželje v mestu se po dvoletnem premoru vrača s svojim poslanstvom zbliževanja podeželja z mestom in mesta s podeželjem. Poleg odlične ponudbe kmetij bo dogodek obogaten s kulturnim in kulinaričnim programom velikonočne tradicije slovenskega podeželja. Sodelujte in postanite opaženi na Podeželju v mestu!

Ključne besede: Podeželje v mestu, Ljubljana, kmetijstvo, kulinarika

Številni podeželski običaji so povezani z velikonočnim časom in prebujanjem narave. Takrat zaživi slovensko podeželje, zadiši po domači hrani in pride čas za Podeželje v mestu.

V soboto pred cvetno nedeljo - 1. april 2023, Ljubljana, Pogačarjev trg, med 8. in 14. uro.

K sodelovanju vabimo kmetije s ponudbo kakovostnih pridelkov in izdelkov. Lepo vabljeni vsi, ki bi se radi predstavili v središču Ljubljane. Veseli bomo pobud pri soustvarjanju kulturnega programa, delavnic, prikaza dela na kmetiji, turističnih zanimivosti regij in podobno.

V Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije dogodek že vrsto let pripravljamo z željo, da se gospodarji kmetij predstavijo prebivalcem in obiskovalcem Ljubljane. Sporočilnost ponudbe s kmetij, njen odnos do okolja in tradicije ter njena kulturna in družinska identiteta je to kar zanima in ceni sodoben potrošnik.

Dogodek bo potekal v sodelovanju Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije z Ljubljanskimi parkirišči in tržnico ter Lisztovim inštitutom.

PRIJAVA:

Ne odlašajte s prijavami na dogodek, število prodajnih stojnic je omejeno.  Prijave sprejemamo prek spletnega obrazca na strani www.kgzs.si/pvm/prijava do 15. marca 2023.

Zakup stojnice stane 24,59 evra + ddv. Poravnali ga boste po prejemu položnice.

Po prejemu in pregledu prijav vas bomo obvestili o možnostih sodelovanja.

V primeru dodatnih vprašanj lahko pišete na pr@kgzs.si ali kličete na kontaktno številko 041 366 504.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.