Podeželje v mestu Koper - dogodek je odpovedan!

Podeželje v mestu Koper - dogodek je odpovedan!

Sporočila za javnost, Trženje in promocija  | 
Podeželje v mestu Koper - dogodek je odpovedan!

Zaradi slabe vremenske napovedi za soboto (napovedan je dež in veter) odpovedujemo prireditev Podeželje v mestu Koper!

Ključne besede: Podeželje v mestu, Kmetijstvo, Trženje, Promocija

Med njimi bo tudi Cvetka Krabonja, ki je za svoj sadni kruh prejela že 27 zlatih priznanj in 8 znakov kakovosti Dobrote slovenskih kmetij.
Približuje se 20. maj, ki je na pobudo Slovenije razglašen za svetovni dan čebel. Posebno mesto bo tokrat namenjeno čebelam ter označbam evropskih shem kakovosti kmetijskih pridelkov in živil s posebnimi lastnostmi. Vse o pomenu čebel, še posebej avtohtone slovenske pasme kranjske sivke ter različnih vrstah medu, ki nosijo znake evropske kakovosti, boste lahko izvedeli na stojnici Mateja Petelina in Anje Ukovič, ki čebelarita na Krasu, in kočevskega čebelarja Branka Obranoviča. V delavnici pa si boste lahko izdelali svečko iz čebeljega voska.
Še posebej bo dišalo pred Taverno, kjer bodo člani društva TŠKD Sv. Miklavž Gračišče pripravljali imenitne sezonske špargljeve kulinarične poslastice.
Za prijetno vzdušje bodo skrbeli Stari prijatelji s Kicarja, ki bodo igrali in peli pod vodstvom Janeza Kocmuta. Razen harmonike so vsi instrumenti, na katere igrajo, narejeni doma.
Lepo vabljeni, da se nam pridružite, okusite in doživite slovensko podeželje. Se srečamo na Podeželju v mestu Koper!

Dogodek bo potekal v organizaciji Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije in sodelovanju s Turistično organizacijo Koper. Dogajanje na Podeželju v mestu lahko spremljate tudi na FB strani Kmetijstvo je zakon.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Ekološko kmetijstvo , Živinoreja , Prireja mleka , Govedoreja , Drobnica ,

1. Seneni festival

25. 03. 2023 ob 10:00

BC Naklo, Strahinj 99, 4202 Naklo

Vabljeni na 1. Seneni festival, ki bo potekal v soboto, 25.3.2023, s pričetkom ob 10. uri, v BC Naklo. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.