Podeželje v mestu in spletni portal Dobrote slovenskih kmetij

Podeželje v mestu in spletni portal Dobrote slovenskih kmetij

Kmetijstvo in okolje, JSKS, Zbornica svetuje, Trženje in promocija, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje  | 
Podeželje v mestu Ljubljana, 2016

Podeželje v mestu Ljubljana, 2016

Sporočamo, da zaradi zdravstvene situacije, tudi v letu 2021 dogodkov Podeželje v mestu ne bomo organizirali. Srčno upamo, da bodo naši dogodki ponovno zaživeli v letu 2022.

Smo pa v času spremenjenih nakupovalnih navad, z namenom približati kulinarično ponudbo slovenskih kmetij različnim ciljnim skupinam porabnikov, zasnovali nov spletni portal Dobrote slovenskih kmetij. Vabimo pridelovalce hrane, da na njem predstavite ponudbo pridelave in predelave živil na vaši kmetiji.

Ključne besede: Podeželje v mestu, Dobrote slovenskih kmetij, kmetijstvo

V čem se novi portal razlikuje od že obstoječih? Portal, ki omogoča razvrstitev živil po evropskih oznakah višje kakovosti in priznanjih ocenjevanj Dobrote slovenskih kmetij, je združljiv z že obstoječimi sistemi, ki omogočajo predstavitev ponudbe različnim ciljnim skupinam.

Trudili se bomo, da se sodelujočim kmetijam prek njega odprejo nove možnosti za prodajo v javne zavode, zadruge, trgovske ter HORECA sisteme. Na vašo željo, ki jo boste označili ob vpisu v bazo portala, bodo tako podatki o vaših izdelkih posredovani različnim prodajnim sistemom.

Sodelovanje je za kmetije brezplačno! Pogoj za vpis pa, da je vaša ponudba pridelana in predelana na kmetiji. Če vas sodelovanje na portalu zanima, pokličite Klaro Otoničar 040 234 060 ali ji pišete na e naslov klara.otonicar@kgzs.si

Naš cilj je, da zgodba portala zaživi, da nam skupaj, tako pridelovalcem kot porabnikom, uspe ustvariti nov način razumevanja pomena trajnostno usmerjenega dela kmetov in pridelave domače hrane v neposredni bližini. Hrane najvišje kakovosti, ki je za pot od njive ali hleva do kuhinje potrebovala čas, ki se meri v urah in minutah ter ne v tednih in morskih miljah. Prebuditi zavedanje, da je najboljše blizu.

Povezava na spletni portal Dobrote slovenskih kmetij TUKAJ.

Nazaj

Prihajajoči dogodki