Pobuda za preimenovanje odbora

Pobuda za preimenovanje odbora

Ekološko kmetijstvo, Kmetijstvo in okolje, Delo organov KGZS, Strokovni odbori  | 
Pobuda za preimenovanje odbora

Ustanovna seja strokovnega odbora za sonaravno in ekološko kmetovanje

Ključne besede: ekološko kmetijstvo, strokovni odbori

V sredo, 22. 04. 2021 je potekala ustanovna seja strokovnega odbora za sonaravno in ekološko kmetovanje. Člani odbora so najprej izvolili vodstvo strokovnega odbora, ki ga bo v tem mandatu vodil ekološki kmet Žiga Kršinar, za podpredsednico pa je bila izvoljena Katja Temnik.

Člani strokovnega odbora so se seznanili z aktualnimi razmerami v kmetijstvu, predstavili svoje poglede pri delovanju  in sprejeli izhodišča za svoj program dela, ki ga bodo sprejeli na naslednji seji. Ena prvih pobud članov odbora pa je bila, da se odbor preimenuje v strokovni odbor za ekološko kmetovanje in obravnava vsebine, ki se nanašajo samo na ekološko kmetovanje.

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Storitvene dejavnosti

Vabljeni Predstavitev bivanja starejših na kmetiji

24. 06. 2021 ob 10:00

Kmetija Grobelnik, Podvrh 39, Zabukovje...

Bivanje starejših na kmetiji je nova oblika zagotavljanja namestitve starejših oseb v domačem okolju. Gre za način celodnevne ali dnevne namestitve za tiste, ki želijo z različnimi aktivnostmi na podeželju zapolniti jesen življenja. Na drugi strani pa je odlična poslovna priložnost za kmetije, ki lahko z novo dopolnilno dejavnostjo pridobivajo dodatni prihodek. Še posebej je primerna za kmetije, katerih člani imajo veščine in sposobnosti dela s starejšimi, ranljivejšimi in znajo animirati starejše z aktivnostmi iz vsakdanjika na kmetiji.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri