Omejitev števila kupcev na kmetiji

Omejitev števila kupcev na kmetiji

Zbornica svetuje, Trženje in promocija, Gospodarjenje  | 
Omejitev števila kupcev na kmetiji

Nacionalni inštitut za varovanje zdravja je objavilo smernice glede števila kupcev v zaprtih prostorih ter na prostem. Med drugim: "Glede izvajanja storitev na prostem, kot so tržnice in prodaja izdelkov direktno na kmetijah priporočamo, da je razdalja med kupcem in prodajalcem vsaj 2 metra ter da se fizični stik med osebama v največji možni meri omeji. Tudi v tem primeru kupce opozarjamo, naj izdelke ob prihodu domov dobro operejo."

Ključne besede: coronavirus, kmetijstvo, turizem

Zaradi trenutne situacije preprečevanja širjenja koronavirusa se za nakup živilskih izdelkov priporoča uporabo alternativnih metod nakupovanja, kot so spletna prodaja in dostava na varen način.

Dovoljena je tudi prodaja kmetijskih pridelkov na kmetijah. Pri tem je treba upoštevati vse varnostne ukrepe, ki jih je objavil Nacionalni inštitut za varovanje zdravja. Najdete jih na povezavi TUKAJ.

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Ekološko kmetijstvo , Živinoreja , Prireja mleka , Govedoreja , Drobnica ,

1. Seneni festival

25. 03. 2023 ob 10:00

BC Naklo, Strahinj 99, 4202 Naklo

Vabljeni na 1. Seneni festival, ki bo potekal v soboto, 25.3.2023, s pričetkom ob 10. uri, v BC Naklo. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.