Omejitev števila kupcev na kmetiji

Omejitev števila kupcev na kmetiji

Zbornica svetuje, Trženje in promocija, Gospodarjenje  | 
Omejitev števila kupcev na kmetiji

Nacionalni inštitut za varovanje zdravja je objavilo smernice glede števila kupcev v zaprtih prostorih ter na prostem. Med drugim: "Glede izvajanja storitev na prostem, kot so tržnice in prodaja izdelkov direktno na kmetijah priporočamo, da je razdalja med kupcem in prodajalcem vsaj 2 metra ter da se fizični stik med osebama v največji možni meri omeji. Tudi v tem primeru kupce opozarjamo, naj izdelke ob prihodu domov dobro operejo."

Ključne besede: coronavirus, kmetijstvo, turizem

Zaradi trenutne situacije preprečevanja širjenja koronavirusa se za nakup živilskih izdelkov priporoča uporabo alternativnih metod nakupovanja, kot so spletna prodaja in dostava na varen način.

Dovoljena je tudi prodaja kmetijskih pridelkov na kmetijah. Pri tem je treba upoštevati vse varnostne ukrepe, ki jih je objavil Nacionalni inštitut za varovanje zdravja. Najdete jih na povezavi TUKAJ.

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Živinoreja , Govedoreja , Izobraževanje

Vabilo na demonstracijski projekt - živinoreja, govedoreja

06. 12. 2022 ob 08:00

KGZ Novo mesto

Vabimo vas na izvedbo demonstracijskega projekta v živinoreji Ocena kakovosti krme in izračunavanje krmnega obroka za govedo in prehrana krav molznic, organizirano v okviru Programa razvoja podeželja in podukrepa Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri