Oddaja vlog za prestrukturiranje in preusmeritev vinogradov

Oddaja vlog za prestrukturiranje in preusmeritev vinogradov

Ekološko kmetijstvo, Zbornica svetuje, Vinogradništvo in vinarstvo, Kmetijske podpore  | 
Oddaja vlog za prestrukturiranje in preusmeritev vinogradov

Agencija za kmetijske trge in razvoj podeželja poziva vlagatelje vinogradnike in svetovalce k elektronski oddaji vlog za podporo in izjav o uveljavljanju podpore za prestrukturiranje vinogradov. Rok za elektronsko oddajo vlog in izjav je začel teči 1. 4. 2020, izteče pa se 15. 6. 2020.

Ključne besede: vinogradništvo, prestrukturiranje vinogradov, naprava novih nasadov

Oddaja vlog in izjav je (v skladu s 7. odstavkom 5. člena in 1. odst. 7. člena Uredbe o izvajanju podpornega programa v vinskem sektorju) možna samo v elektronski obliki. Vloge in izjave, poslane po pošti, bodo zavržene.

Navodila in spletni seminar za vlaganje vlog in izjav za ukrep »Prestrukturiranje in preusmeritev vinogradov« sao na voljo TUKAJ

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Rastlinska pridelava , Poljedelstvo , Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo , Sadjarstvo , Vinogradništvo in vinarstvo

Vabilo na demonstracijski prikaz - avtomatizacija namakanja

12. 06. 2023 ob 07:00

Novo mesto

V okviru Izvedbe aktivnosti demonstracijskega projekta — primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelave živil na kmetijah, sklop NAMAKNJE. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.