Obvestilo za govedorejce

Obvestilo za govedorejce

Govedoreja, Kmetijske podpore, Gospodarjenje  | 
Obvestilo za govedorejce

Rejci so prejeli dopis, v katerem so bili pozvani k odločitvi izvajanja ukrepa BVD.

Ključne besede: BVD, ukrepi SKP, sofinanciranje

Izteka se rok za oddajo izjav rejcev govedi, ki želijo pridobiti sredstva skupne kmetijske politike že v letu 2023. V ta namen svetujemo, da se odzovete na možnost pridobivanja statusa črede proste BVD v okviru ukrepa Dobrobiti živali za leto 2023, prek katerega ste v Sloveniji tudi prvič upravičeni do subvencij.

Če želite biti upravičeni do subvencije že za letošnje leto, morate svoje soglasje podati do 28. 2. 2023. Za dodatne informacije in v zvezi s podajo soglasja se obrnite na vašega veterinarja.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Kmetijstvo in okolje , Čebele , Sadjarstvo

VAROVANJE PESTROSTI OPRAŠEVALCEV V SADOVNJAKIH

26. 09. 2023 ob 07:00

Štire

Vabimo vas na demonstracijski projekt SKLOP E – sadjarstvo in opraševanje, ki je organizirano v okviru Programa razvoja podeželja, podukrep Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.