Objavljeni osnutki letnih načrtov lovskih območij

Objavljeni osnutki letnih načrtov lovskih območij

JSKS, Gozdarstvo in lovstvo  | 
Objavljeni osnutki letnih načrtov lovskih območij

Objavljeni so osnutki letnih načrtov lovsko upravljavskih območij za leto 2020. Javnih predstavitev ne bo, določeni so telefonski termini za dodatna pojasnila.

Zavod za gozdove Slovenije obvešča, da bodo letos zaradi situacije z virusom predstavitve letnih načrtov lovsko upravljalskih območij potekale prilagojeno, skladno z navodilom Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano.

Tako javnih predstavitev v "fizični" obliki ne bo, deležniki bodo imeli možnost podaje pripomb na načrte po spletu, določeni so telefonski termini za dodatna pojasnila v zvezi z načrti, odgovori na pripombe bodo objavljeni na spletni strani ZGS.

Preglednico, kjer so za vsako lovsko upravljalsko območje predstavljeni vsi relevantni podatki poteka prilagojenih javnih predstavitev najdete TUKAJ.

Zavod za gozdove Slovenije načrte objavlja na spletni strani TUKAJ.

Na tej strani bodo podani tudi odgovori na prejete pripombe.

Zbiranje pobud in obrazec za pobude najdete na povezavi TUKAJ.

 

 

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Perutnarstvo , Trženje in promocija

Vabilo na demonstracijski projekt - živinoreja, perutninarstvo

30. 11. 2022 ob 08:00

KGZ Ptuj

Vabimo vas na »Izvedba demonstracijskega projekta - Uporaba novejših tehnologij ohranjanja energije, zmanjševanje nastajanja plinov in izboljšanja dobrega počutja živali v perutninarski proizvodnji«, ki je organizirano v okviru Programa razvoja podeželja, podukrep Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri