Objavljen razpis za delovno mesto

Objavljen razpis za delovno mesto

Zbornica svetuje  | 
Foto Pexels

Foto Pexels

Vabimo vas, da se pridružite ekipi sodelavcev na Kmetijsko gozdarski zbornici Slovenije. Iščemo sodelavca/ko v sektorju za finančne zadeve.

Ključne besede: razpis, delovno mesto, finance

Iščemo organizirano, odgovorno in samoiniciativno osebo, ki jo zanima spremljanje predpisov in drugih aktov s področja davkov, financ in računovodstva. Samostojno pri pripravi analiz, poročil ter ostalih dokumentov ter aktivno v smislu podajanja predlogov.

Več v razpisu na spletni strani Zavoda RS za zaposlovanje TUKAJ.

Lepo vabljeni, da oddate prijavo na razpis in se srečate z nami. Predstavili vam bomo naša pričakovanja in preverili možnosti, da postanete del našega tima znotraj sektorja za finančne zadeve Kmetijsko gozdarske zbornice Slovenije.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.