Objava odlokov zaradi izpada dohodka v proizvodnji vina, v sadjarstvu in dopolnilnih dejavnostih

Objava odlokov zaradi izpada dohodka v proizvodnji vina, v sadjarstvu in dopolnilnih dejavnostih

Ekološko kmetijstvo, Zbornica svetuje, Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo, Sadjarstvo, Vinogradništvo in vinarstvo, Ekonomika in davki, Trženje in promocija, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje  | 
Objava odlokov zaradi izpada dohodka v proizvodnji vina, v sadjarstvu in dopolnilnih dejavnostih

Ministrtstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano bo objavilo odloke zaradi izpada dohodka v proizvodnji vina, v sadjarstvu in dopolnilnih dejavnostih zaradi drugega vala epidemije COVID-19 in izpolnjevanje pogojev.

Ključne besede: covid-19, vino, sadje, dopolnilne dejavnosti

Z Agencije za kmetijske trge in razvoj podeželja so sporočili, (celoten dopis je v prilogi) glede objave odlokov zaradi izpada dohodka v proizvodnji vina, v sadjarstvu in na področju dopolnilnih dejavnosti zaradi drugega vala epidemije COVID-19.

Objava odlokov je predvidena 12. ali 18. marca 2021. Agencija vljudno prosi, da potencialni upravičenci in vlagatelji  preučite dopis in morebitne neurejene pogoje za pridobitev omenjenih finančnih podpor pravočasno uredite.

Dopis AKTRP

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Govedoreja , Živinoreja , Živinoreja , Živinoreja

Vabljeni Dan odprtih vrat OC Preska

30. 03. 2023 ob 09:00

OC Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode

Vabljeni na dan odprtih vrat OC Preska, ki bo v četrtek, 30. marca, ob 9.00 na Osemenjevalnem centru Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.