Obiščite nas na sejmu AGRA

Obiščite nas na sejmu AGRA

Trženje in promocija, Obvestila za javnost, Kmetijstvo  | 
Obiščite nas na sejmu AGRA

Veliko dogodkov in novosti v organizaciji KGZS na letošnjem sejmu Agra v Gornji Radgoni

Sejem Agra bo letos ponovno zaživel v vsem svojem sijaju, zato se na KGZS že pripravljamo na ta najpomembnejši kmetijski dogodek. Tako bo KGZS na sejmu v hali B pod sloganom Najboljše je blizu predstavila delovanje strokovnih služb in organov KGZS, poleg osmih območnih kmetijsko-gozdarskih zavodov pri KGZS pa bodo sodelovala tudi številna združenja, zveze in društva, ki s svojim delovanjem pomembno prispevajo k ohranitvi in razvoju slovenskega podeželja.

Kot vsako leto bo zbornica sooblikovala strokovni program sejma in podelila vrsto priznanj. Zbornica namreč sodeluje pri pripravi in izvedbi razstav različnih živali. Spodobi se, da so najlepše in najboljše tudi nagrajene, zato bomo v ponedeljek podeljevali nagrade najboljšim govedorejcem, v sredo pa prašičerejcem. Osrednji dogodek bo srečanje ob Dnevu KGZS v torek, 23. avgusta, na prireditvenem prostoru pred upravno stavbo, kjer bo naš poseben glasbeni gost Andrej Šifrer. Malce po tem dogodku bomo podelili tudi priznanja kmetijam, ki letos sodelujejo v akciji S kmetije za Vas.

Naši predstavniki bodo kot gostje sodelovali na nekaterih okroglih mizah in posvetih, pomagali pa bodo tudi pri izvedbi strokovnih vsebin pri drugih kmetijskih organizacijah.

Bo pa živahno tudi na našem razstavnem prostoru v hali B, zato vas z veseljem vabimo, da nas obiščete na sejmu Agra v Gornji Radgoni. Bolj podroben program je dosegljiv tudi na naši spletni strani www.kgzs.si/agra.

Nazaj

Prihajajoči dogodki