Novi predsednik KGZS je Roman Žveglič

Novi predsednik KGZS je Roman Žveglič

Delo organov KGZS, Sporočila za javnost  | 
Novi predsednik KGZS Roman Žveglič

Novi predsednik KGZS Roman Žveglič

Kmetijsko gozdarsko zbornico Slovenije bo prihodnje štiri leta vodil Roman Žveglič

Drugi dan ustanovne seje novoizvoljenega Sveta KGZS za mandat od 2020 do 2024 so člani sveta opravili ponovno glasovanje za predsednika KGZS. Prvi dan je bila namreč zaradi neodločenega izida pri glasovanju za predsednika (oba kandidata sta prejela po 27 glasov) seja prekinjena.
Člani Sveta so za predsednika KGZS izvolili Romana Žvegliča, saj so mu namenili 29 glasov, medtem ko je protikandidat Marjan Podobnik prejel 25 glasov.

S tem so sedaj izvoljeni vsi organi KGZS, ki bodo svoje delo začeli z 2. novembrom.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Kmetijstvo in okolje , Čebele , Sadjarstvo

VAROVANJE PESTROSTI OPRAŠEVALCEV V SADOVNJAKIH

26. 09. 2023 ob 07:00

Štire

Vabimo vas na demonstracijski projekt SKLOP E – sadjarstvo in opraševanje, ki je organizirano v okviru Programa razvoja podeželja, podukrep Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.