Nova storitev EnaSVET KGZS

Nova storitev EnaSVET KGZS

Zbornica svetuje, Izobraževanje, JSKS, Izobraževanja  | 
Nova storitev EnaSVET KGZS

Uporaba nove spletne rešitve za usposabljanje in pridobivanje nasvetov s področja kmetijstva, gozdarstva in ribištva

Na KGZS razvijamo novo spletno storitev, s katero se bodo posamezniki lahko sami usposabljali iz določenih vsebin s področja kmetijstva, dopolnilnih dejavnosti na kmetijah, gozdarstva, pravnega svetovanja povezanega s  kmetijstvom, ekonomike, ukrepov kmetijske politike, ribištva in drugih področij.

Pri določanju vsebin rabimo vašo pomoč, zato nas zanima, katere vsebine in področja vas najbolj zanimajo in kakšno je vaše mnenje o takšni možnosti pridobivanja znanj in svetovanja.

Z izpolnitvijo vprašalnika bomo našo storitev lahko prilagodili vašim željam in potrebam, zato vas vabimo, da nam naklonite nekaj minut in odgovorite na vprašanja.

Povezava do vprašalnika:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScXyH09Cmb6qKfjcgTizfjPhVFxIz5fRZofvJrPtKDRhiwxgQ/viewform

Hvala za vašo pomoč!

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Rastlinska pridelava , Poljedelstvo , Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo , Sadjarstvo , Vinogradništvo in vinarstvo

Vabilo na demonstracijski prikaz - avtomatizacija namakanja

12. 06. 2023 ob 07:00

Novo mesto

V okviru Izvedbe aktivnosti demonstracijskega projekta — primarna kmetijska proizvodnja, veterina in predelave živil na kmetijah, sklop NAMAKNJE. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.