Nova priložnost za znanja

Nova priložnost za znanja

Poljedelstvo, Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo, Vinogradništvo in vinarstvo, Izobraževanje  | 
Mladi kmetje imajo možnost pridobiti nova znanja

Mladi kmetje imajo možnost pridobiti nova znanja

Usposabljanja so namenjena mladim prevzemnikom kmetij za pridobitev novih znanj in kot referenca za pridobitev poklicnih kvalifikacij v primeru, ko prevzemnik nima ustrezne kmetijske izobrazbe.

Na KGZS - Zavodu Maribor so pripravili tri sklope 40 urnih usposabljanj za različna področja, in sicer za poljedelca/poljedelko, zelenjadarico/zelenjadarko, vinogradnico/vinogradnika in sadjarko/sadjarja. 

Zaradi ukrepov za zajezitev epidemije Covid-19 bo izobraževanje potekalo na daljavo prek spletne aplikacije. Kljub temu se je treba na usposabljanje pravočasno prijaviti. 

Več informacij o programih usposabljanj, kako se nanje prijavite in kakšna je cena teh usposabljanj, si lahko ogledate TUKAJ.

In še nasvet: občine v svojih proračunih razpolagajo tudi s sredstvi za izobraževanje, zato se pravi čas pozanimajte za sofinanciranje.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Govedoreja , Drobnica , Travništvo, pašništvo in pridelava krme , Izobraževanje

Obvezna prijava Pridelava, sušenje in krmljenje s senom

15. 04. 2021 ob 09:00

Zoom

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v okviru EIP projekta Seneno meso in mleko organizira drugo predavanje v sklopu treh predavanj za kmetije, ki se odločajo za seneno prirejo mesa in mleka.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri