Nova priložnost za znanja

Nova priložnost za znanja

Poljedelstvo, Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo, Vinogradništvo in vinarstvo, Izobraževanje  | 
Mladi kmetje imajo možnost pridobiti nova znanja

Mladi kmetje imajo možnost pridobiti nova znanja

Usposabljanja so namenjena mladim prevzemnikom kmetij za pridobitev novih znanj in kot referenca za pridobitev poklicnih kvalifikacij v primeru, ko prevzemnik nima ustrezne kmetijske izobrazbe.

Na KGZS - Zavodu Maribor so pripravili tri sklope 40 urnih usposabljanj za različna področja, in sicer za poljedelca/poljedelko, zelenjadarico/zelenjadarko, vinogradnico/vinogradnika in sadjarko/sadjarja. 

Zaradi ukrepov za zajezitev epidemije Covid-19 bo izobraževanje potekalo na daljavo prek spletne aplikacije. Kljub temu se je treba na usposabljanje pravočasno prijaviti. 

Več informacij o programih usposabljanj, kako se nanje prijavite in kakšna je cena teh usposabljanj, si lahko ogledate TUKAJ.

In še nasvet: občine v svojih proračunih razpolagajo tudi s sredstvi za izobraževanje, zato se pravi čas pozanimajte za sofinanciranje.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Poljedelstvo

Prikaz in predavanja - kombinirane setve različnih vrst rastlin in novi tipi pridelave silaž kot krmne baze za prežvekovalce,

08. 04. 2024 ob 09:00

Gostilni Urška, Plitvica 10A, 9253 Apače

Vabimo vas na brezplačno strokovno predavanje in ogled dobre prakse s področja POLJEDELSTVA – KOMBINIRANE SETVE RAZLIČNIH VRST RASTLIN IN NOVI TIPI PRIDELAVE SILAŽ KOT KRMNE BAZE ZA PREŽVEKOVALCE,  ki je organizirano v okviru Programa razvoja podeželja, pod ukrep Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.