Nova priložnost za znanja

Nova priložnost za znanja

Poljedelstvo, Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo, Vinogradništvo in vinarstvo, Izobraževanje  | 
Mladi kmetje imajo možnost pridobiti nova znanja

Mladi kmetje imajo možnost pridobiti nova znanja

Usposabljanja so namenjena mladim prevzemnikom kmetij za pridobitev novih znanj in kot referenca za pridobitev poklicnih kvalifikacij v primeru, ko prevzemnik nima ustrezne kmetijske izobrazbe.

Na KGZS - Zavodu Maribor so pripravili tri sklope 40 urnih usposabljanj za različna področja, in sicer za poljedelca/poljedelko, zelenjadarico/zelenjadarko, vinogradnico/vinogradnika in sadjarko/sadjarja. 

Zaradi ukrepov za zajezitev epidemije Covid-19 bo izobraževanje potekalo na daljavo prek spletne aplikacije. Kljub temu se je treba na usposabljanje pravočasno prijaviti. 

Več informacij o programih usposabljanj, kako se nanje prijavite in kakšna je cena teh usposabljanj, si lahko ogledate TUKAJ.

In še nasvet: občine v svojih proračunih razpolagajo tudi s sredstvi za izobraževanje, zato se pravi čas pozanimajte za sofinanciranje.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.