Nova priložnost za znanja

Nova priložnost za znanja

Poljedelstvo, Zelenjadarstvo, zelišča in vrtnarstvo, Vinogradništvo in vinarstvo, Izobraževanje  | 
Mladi kmetje imajo možnost pridobiti nova znanja

Mladi kmetje imajo možnost pridobiti nova znanja

Usposabljanja so namenjena mladim prevzemnikom kmetij za pridobitev novih znanj in kot referenca za pridobitev poklicnih kvalifikacij v primeru, ko prevzemnik nima ustrezne kmetijske izobrazbe.

Na KGZS - Zavodu Maribor so pripravili tri sklope 40 urnih usposabljanj za različna področja, in sicer za poljedelca/poljedelko, zelenjadarico/zelenjadarko, vinogradnico/vinogradnika in sadjarko/sadjarja. 

Zaradi ukrepov za zajezitev epidemije Covid-19 bo izobraževanje potekalo na daljavo prek spletne aplikacije. Kljub temu se je treba na usposabljanje pravočasno prijaviti. 

Več informacij o programih usposabljanj, kako se nanje prijavite in kakšna je cena teh usposabljanj, si lahko ogledate TUKAJ.

In še nasvet: občine v svojih proračunih razpolagajo tudi s sredstvi za izobraževanje, zato se pravi čas pozanimajte za sofinanciranje.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Trženje in promocija

Posebna ponudba 54. sejem MOS

15. 09. 2021 ob 09:00 - 19. 09. 2021 do 18:00

Celje

Tudi letos vam Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije v sodelovanju z organizatorjem sejma Celjskim sejmom ponuja možnost cenejšega nastopa na sejmu MOS v Celju, ki naj bi bil letos od 15. do 19. septembra 2021  na celjskem sejmišču.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri