Nova gradiva z usposabljanj KOPOP in EK

Nova gradiva z usposabljanj KOPOP in EK

Ekološko kmetijstvo, Kmetijstvo in okolje, Zbornica svetuje, Kmetijske podpore, Živinoreja, Rastlinska pridelava, Gozdarstvo in lovstvo, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje  | 
Med novimi gradivi so tudi vsebine z ekološkega čebelarjenja.

Med novimi gradivi so tudi vsebine z ekološkega čebelarjenja.

V Knjižnici na spletni strani programa razvoja podeželja je od 9. aprila objavljenih 11 gradiv iz rednih usposabljanj za kmetijsko-okoljsko podnebna plačila (KOPOP), 7 gradiv iz osnovnih usposabljanj za ekološko kmetovanje (EK) ter 11 gradiv iz nadaljevalnih usposabljanj EK.

Ključne besede: KOPOP, ekološko kmetovanje

Vsebine novih gradiv so s področja travništva, ekološkega čebelarjenja, poljedelstva, zaščite pred naravnimi nesrečami, reje živali, trženja, semenarstva, namakanja, javnega naročanja, varstva voda, sadjarstva, konjereje, reje drobnice, prašičereje, govedoreje, vinogradništva, oljkarstva, hmeljarstva in vrtnarstva.

Gradiva so na voljo TUKAJ

Nazaj

Prihajajoči dogodki

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.