Nova gradiva z usposabljanj KOPOP in EK

Nova gradiva z usposabljanj KOPOP in EK

Ekološko kmetijstvo, Kmetijstvo in okolje, Zbornica svetuje, Kmetijske podpore, Živinoreja, Rastlinska pridelava, Gozdarstvo in lovstvo, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje  | 
Med novimi gradivi so tudi vsebine z ekološkega čebelarjenja.

Med novimi gradivi so tudi vsebine z ekološkega čebelarjenja.

V Knjižnici na spletni strani programa razvoja podeželja je od 9. aprila objavljenih 11 gradiv iz rednih usposabljanj za kmetijsko-okoljsko podnebna plačila (KOPOP), 7 gradiv iz osnovnih usposabljanj za ekološko kmetovanje (EK) ter 11 gradiv iz nadaljevalnih usposabljanj EK.

Ključne besede: KOPOP, ekološko kmetovanje

Vsebine novih gradiv so s področja travništva, ekološkega čebelarjenja, poljedelstva, zaščite pred naravnimi nesrečami, reje živali, trženja, semenarstva, namakanja, javnega naročanja, varstva voda, sadjarstva, konjereje, reje drobnice, prašičereje, govedoreje, vinogradništva, oljkarstva, hmeljarstva in vrtnarstva.

Gradiva so na voljo TUKAJ

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Delo organov KGZS , Živinoreja , Rastlinska pridelava

Predhodna prijava Predstavitev resolucije in sprememb zemljiške politike

28. 05. 2019 ob 10:00

Dvorana Državnega sveta, Šubičeva 4, Lju...

Državni svet Republike Slovenije in Ministrstvo  za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano vabita na predstavitev resolucije  "Naša hrana, podeželje in naravni viri po 2021" in sprememb zemljiške politike, ki bo v torek, 28. maja, ob 10.00 v dvorani Državnega sveta na Šubičevi 4 v Ljubljani.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri