Nova gradiva z usposabljanj KOPOP in EK

Nova gradiva z usposabljanj KOPOP in EK

Ekološko kmetijstvo, Kmetijstvo in okolje, Zbornica svetuje, Kmetijske podpore, Živinoreja, Rastlinska pridelava, Gozdarstvo in lovstvo, Dopolnilne dejavnosti, Gospodarjenje  | 
Med novimi gradivi so tudi vsebine z ekološkega čebelarjenja.

Med novimi gradivi so tudi vsebine z ekološkega čebelarjenja.

V Knjižnici na spletni strani programa razvoja podeželja je od 9. aprila objavljenih 11 gradiv iz rednih usposabljanj za kmetijsko-okoljsko podnebna plačila (KOPOP), 7 gradiv iz osnovnih usposabljanj za ekološko kmetovanje (EK) ter 11 gradiv iz nadaljevalnih usposabljanj EK.

Ključne besede: KOPOP, ekološko kmetovanje

Vsebine novih gradiv so s področja travništva, ekološkega čebelarjenja, poljedelstva, zaščite pred naravnimi nesrečami, reje živali, trženja, semenarstva, namakanja, javnega naročanja, varstva voda, sadjarstva, konjereje, reje drobnice, prašičereje, govedoreje, vinogradništva, oljkarstva, hmeljarstva in vrtnarstva.

Gradiva so na voljo TUKAJ

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Živinoreja , Govedoreja , Izobraževanje

Vabilo na demonstracijski projekt - živinoreja, govedoreja

06. 12. 2022 ob 08:00

KGZ Novo mesto

Vabimo vas na izvedbo demonstracijskega projekta v živinoreji Ocena kakovosti krme in izračunavanje krmnega obroka za govedo in prehrana krav molznic, organizirano v okviru Programa razvoja podeželja in podukrepa Podpora za demonstracijske aktivnosti in ukrepe informiranja.

Piškotki

Spletno mesto za namen izboljšave delovanja uporablja piškotke.
Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov.

Odpri/zapri