Nov predsednik sveta za promocijo

Nov predsednik sveta za promocijo

Sporočila za javnost, Trženje in promocija  | 
Svet za promocijo kmetijskih in živilskih proizvodov ima novega predsednika

Svet za promocijo kmetijskih in živilskih proizvodov ima novega predsednika

Predsednik KGZS Roman Žveglič je postal predsednik sveta za promocijo kmetijskih in živilskih proizvodov

Svet za promocijo kmetijskih in živilskih proizvodov, ki  je strokovno in usklajevalno telo ministra za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano, se je danes sestal v novi sestavi. Člani sveta so tako izvolili novega predsednika sveta, in sicer je to postal predsednik KGZS Roman Žveglič, njegova namestnica pa je Alenka Marjetič Žnider iz Zadružne zveze Slovenije. »Pred nami je še veliko zahtevnih nalog. Predvsem pa je pomembno, da z ustrezno promocijo pripomoremo k boljšemu ugledu in položaju kmetijstva pri nas,« pravi novi predsednik sveta Žveglič.

Med nalogami sveta velja omeniti, da se je s 13. septembrom začel zadnji četrti val kampanje za sektor sadja, ki se zaključuje 15. novembra letos. S tem se bo tudi zaključilo triletno promocijsko obdobje za sektor sadja. V letošnji jeseni se bosta izvajali tudi promocijski kampanji za sektorja mesa in mleka.

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Govedoreja , Živinoreja , Živinoreja , Živinoreja

Vabljeni Dan odprtih vrat OC Preska

30. 03. 2023 ob 09:00

OC Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode

Vabljeni na dan odprtih vrat OC Preska, ki bo v četrtek, 30. marca, ob 9.00 na Osemenjevalnem centru Preska, Cesta v Bonovec 1, Medvode.

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.