Naučite se tržiti

Naučite se tržiti

Zbornica svetuje, Trženje in promocija, Izobraževanje  | 
Naučite se tržiti

Ponovna vabila na usposabljanja za namen predelave in trženja kmetijskih proizvodov iz Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2014–2020 za leto 2019

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije je bila lani izbrana za izvedbo javnega naročila Usposabljanje za namen predelave in trženja kmetijskih proizvodov iz Programa razvoja podeželja Republike Slovenije za obdobje 2014–2020 za leto 2019, ki pa smo ga žal zaradi korona ukrepov morali odpovedati.

Zdaj vas ponovno vabimo, da se nam pridružite in udeležite usposabljanj, ki bodo v avgustu in septembru. Tudi letos bodo usposabljanja na treh lokacijah:

30.8. in 1.9.2021, Dvorana Kolpern, Fužinska cesta 2, Jesenice

2.9. in 3.9.2021, Dvorana Kmetijske zadruge Petrovče, Petrovče 1,

6.9. in 7.9.2021, KTP center Pesnica, Pesnica pri Mariboru 41.

Naj vas še spomnimo, da je usposabljanje za vse upravičence brezplačno, morate pa biti (če želite, da se vam usposabljanje prizna) prisotni na celotnem usposabljanju, ki traja 16 ur.

In kakšne so teme usposabljanja? Prvi dan usposabljanja se boste podučili o varnosti, kakovosti in označevanju živil. Tako boste med drugim izvedeli, kako se pripraviti na inšpekcijski nadzor živilskega obrata. Drugi dan pa je namenjen trendom povpraševanja po hrani, kako razviti nov izdelek in kako ga tržiti. Predavatelji vam bodo navedene teme predstavili na podlagi svojih dolgoletnih izkušenj in na podlagi konkretnih primerov iz svoje vsakodnevne prakse, ob številnih fotografijah obratov predelave v Sloveniji in tujini.

Prijave za usposabljanje zbirajo svetovalke za področje dopolnilnih dejavnosti po posameznih zavodih KGZS in na zborničnem uradu Jožica Vodopivec Rozman (01 5136 642, jozica.vodopivec-rozman@kgzs.si) in glavna pisarna 01 51 36 700, kgzs@kgzs.si).

Prijavite se lahko tudi na naši spletni strani TUKAJ.

Za več informacij o usposabljanju in kdo se lahko prijavi, lahko pokličete svetovalko za dopolnilne dejavnosti na vašem območju. Informacije pa so dosegljive tudi na spletni strani www.kgzs.si/gospodarjenje/izobrazevanje/program-razvoja-podezelja.

PROGRAM IN URNIK

Nazaj

Prihajajoči dogodki