Natečaj za Slovensko najlepšo podeželsko skupnost 2019

Natečaj za Slovensko najlepšo podeželsko skupnost 2019

Kmetijstvo in okolje, Zbornica svetuje, Trženje in promocija  | 
Natečaj za Slovensko najlepšo podeželsko skupnost 2019

Društvo za razvoj slovenskega podeželja poziva podeželske skupnosti (vas, skupina vasi, občina, skupina občin …), da se pridružijo natečaju za izbor podeželske skupnosti, ki bo zastopala Slovenijo na 16. evropskem natečaju za Evropsko nagrado za razvoj podeželja za leto 2020 pod geslom »Lokalni odgovori na globalne izzive«.

Ključne besede: razvoj podeželja, evropska nagrada

Nacionalni finalisti se bodo 8. oktobra 2019 predstavili na 5. Slovenskem podeželskem parlamentu, kjer bodo razglasili nacionalnega predstavnika za evropsko nagrado za razvoj podeželja. Razpis in prijavnica sta objavljena na spletni strani društva.

Rok prijave:  5. avgust 2019

Nazaj

Prihajajoči dogodki

Ekološko kmetijstvo , Živinoreja , Prireja mleka , Govedoreja , Drobnica ,

1. Seneni festival

25. 03. 2023 ob 10:00

BC Naklo, Strahinj 99, 4202 Naklo

Vabljeni na 1. Seneni festival, ki bo potekal v soboto, 25.3.2023, s pričetkom ob 10. uri, v BC Naklo. 

NASTAVITVE ZASEBNOSTI

Spletno mesto uporablja piškotke. Osnovni so nujni za delovanje, dodatni pa vam omogočajo boljšo uporabniško izkušnjo in dostop do kakovostne vsebine. Preberite več o piškotkih.

Nujni piškotki so potrebni za ustrezno delovanje spletnega mesta. Nastavijo se samodejno ob vaši interakciji s tem spletnim mestom. Analitični piškotki so namenjeni zbiranju podatkov o uporabi spletnega mesta za izboljšanje uporabniške izkušnje in zmogljivosti.